Ride Magic Stick 2021

Ride Magic Stick on naisten all-mountain lauta. Lauta toimii erinomaisesti hoidetuilla rinteillä, mutta tällä laudalla voit vaivatta pujahtaa myös takamaastoihin sekä metsäreiteille. Keskijäykkä lauta, jossa on hiilikuidulla vahvistettu täyspuuydin rakenne.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_385863 Osasto:

Kuvaus

Ride Magic Stick on naisten all-mountain lauta. Lauta toimii erinomaisesti hoidetuilla rinteillä, mutta tällä laudalla voit vaivatta pujahtaa myös takamaastoihin sekä metsäreiteille. Keskijäykkä lauta, jossa on hiilikuidulla vahvistettu täyspuuydin rakenne. Tässä on sinulle todella monipuolinen yleislauta moneksi vuodeksi eteenpäin.

  • Directional Hybrid Camber
  • Hiilikuituvahvikkeet
  • Slimewalls sivuvallit

Lisätiedot

Malli

147 cm, 151 cm, 154 cm

Brand

Ride

RIDE Snowboards on Yhdysvalloissa vuonna 1992 perustettu lumilautamerkki. Ride valmistaa lumilautojen lisäksi siteitä ja kenkiä. Riden alumiinistä tehdyt siteet ovatkin olleet tunnettuja merkin syntymästä asti. Myös lumilautojen kehityksessä Ride on ollut yksi johtavia merkkejä. Nykyään laaja mallisto kattaa miehet, naiset, juniorit sekä lasten lumilautavälineet kaikenlaiseen laskemiseen. Lauta mallisto sisältää perinteisen muotoisia lumilautoja sekä leveämpiä lyhyitä lautoja, joista onkin tullut ”uusi” villitys. Nämä leveät- lyhyet laudat tuovat laskuun uusia funfactor kulmia. Laudat ovat todellisia all-mountain pelejä. Ride Warpig tämän sarjan lippulaiva, jolla on voitettu maailmanmestaruus slopestylessä ja seuraavalla hissinousulla lauta on voitu viedä puuteriin. Riden siteissä on tapahtunut myös muutoksia vuosien varrella. Tutut alumiinirakenteiset siteet ovat saaneet vierelleen komposiitti runkoiset siteet, henkilöille, jotka haluavat siteiltä hiukan enemmän joustoa. Tukevat alumiinirunkoiset siteet ovat kuitenkin se juttu, josta Riden siteet tunnetaan. Ride on panostanut myös mukaviin ja suorituskykyisiin lumilautakenkiin kautta historiansa. Huippumateriaalien ja suunnittelun lopputuloksena laajasta lumilautakenkä valikoimasta löytyy laskijalle kuin laskijalle kengät.