Pusu Lappi

1249,00 

Pusu Lappi on todellinen Allmountain tykkisuksi, mikä suorastaan loistaa vauhdikkaassa ja monipuolisessa rinne/alllmountain käytössä. Vauhdinkestävä valinta sinulle, joka haluaa yhden suksiparin millä on nautinnollista kruisailla kaikenlaisissa rinteissä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_976882 Osastot: , ,

Kuvaus

Pusu Lappi on todellinen Allmountain tykkisuksi, mikä suorastaan loistaa vauhdikkaassa ja monipuolisessa rinne/alllmountain käytössä. Vauhdinkestävä valinta sinulle, joka haluaa yhden suksiparin millä on nautinnollista kruisailla kaikenlaisissa rinteissä. Suksi on suunniteltu ensisijaisesti toimimaan mahtavana rinnesuksena, mutta Pusun pojat ovat taikoneet sukseen myös mukavasti ominaisuuksia, jotta hissioffarit olisivat myös täysin laskettavissa.

Lappi suksessa on 92mm keskileveys ja on olemukseltaan hyvin ketterä ja vauhdikas. Massasta runsaasti erottuva, tyylikäs  visakoivuviimeistely toimii kuin kirsikka kakun päällä.

Muita mittoja tilattavissa

Mikäli haluat pituuden, mikä ei näy varastossamme niin saamme muita mittoja toimitettua 2-4 viikossa.

Ominaisuudet
  • Paino: 1550g /suksi @173cm, 1800g /suksi @183 (Titanal)
  • Laminaatit: Hiilikuitu sekä lasikuitu
  • Pohja: Sintrattu IsoSpeed 7200
  • Pinta: Mattalakattu Visakoivu
  • Ydin: 100% kotimainen koivu ja haapa

Brand

Pusu

Pusu Skis

Pusu (Puuppolan Suksi Oy) on vuonna 2016 perustettu Suomalainen yritys, mistä nykyään pusketaan ulos yhtiä hienoimpia ja laadukkaimpia laskettelusuksia markkinoille. Pusu-jätkien into syttyi vuonna 2009, kun parkista alettiin siirtymään offareille ja välineiden ominaisuudet alkoivat kiinnostamaan enemmän. Samana vuonna he valmistivat ensimmäiset omat sukset, joita pääsivät kokeilemaan Riihivuoren lähirinteillä. Kärsivällisyydellä ja kovalla tekemisellä kokemusta karttui runsaasti seuraavien vuosien aikana. Monet muut laskijat alkoivat kyselemään persoonallisten puusuksien perään, kun näkivät miten huikeita tuotteita nämä ovat. Pusu pitää vahvasti kiinni suksien valmistamisen perusperiaatteista: “laadukkaista ja luonnonmukaisista raaka-aineista syntyy tyylikkäimmät ja kestävimmät ratkaisut, niin luonnon kuin käyttäjänkin kannalta.”

Lisätiedot

Malli

173 cm, 183 cm

Pituus (cm)173183
Leveys kärki (mm)123127
Leveys keski (mm)9292
Leveys kanta (mm)118121
Kääntösäde (m)18.0