Pusu Kelo

749,00 

Pusu Kelo suksessa tiivistyy Pusun 12 vuoden vankka kokemus loistavien suksien suunnittelustaa ja valmistuksesta. Suksena Kelo on helppokäyttöinen, hauska ja tietysti jäätävän näyttävä. Ominaisuuksiltaan suksi sopii mainiosti jokaiselle rinne/allmountain-laskijalle, joka haluaa monipuolisen ja varmatoimisen suksiparin jalkojen alle.

Poista

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_3817 Osastot: , ,

Kuvaus

Pusu Kelo suksessa tiivistyy Pusun 12 vuoden vankka kokemus loistavien suksien suunnittelustaa ja valmistuksesta. Suksena Kelo on helppokäyttöinen, hauska ja tietysti jäätävän näyttävä. Ominaisuuksiltaan suksi sopii mainiosti jokaiselle rinne/allmountain-laskijalle, joka haluaa monipuolisen ja varmatoimisen suksiparin jalkojen alle. Luonnonmateriaalien käyttösuhde näissä suksissa on nostettu runsaammalle tasolle, jättämällä Sidewall kumin pois. Suksien reunat on käsitelty luonnonmukaisella, perinteikkäällä pellavaöljy-tervakäsittelyllä, mikä takaa hyvän kestävyyden.

Kelo suksessa on 84mm leveä vyötärö ja 16 metrin kääntösäde. Tämä combo tekee suksesta hyvin vaivattoman oloisen ja mahdollistaa vauhdikkaat lyhyet- sekä pitkät käännökset.

Toimitusaika

6-8 viikkoa. Sukset valmistetaan tilauksesta.

Laserpoltto

Suksien hintaan sisältyy oma laserpoltto (arvo 99€). Sama poltto molempiin suksiin. Mikäli haluat laserpolton suksiin, niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä meihin sähköpostilla.

Ominaisuudet
  • Paino: 1730g /suksi @173cm
  • Laminaatit: 100% lasikuitu
  • Pohja: Sintrattu IsoSpeed 7200
  • Pinta: Mattalakattu Rustiikki pähkinä
  • Ydin: 100% FSC-sertifioitu saarni

Brand

Pusu

Pusu Skis

Pusu (Puuppolan Suksi Oy) on vuonna 2016 perustettu Suomalainen yritys, mistä nykyään pusketaan ulos yhtiä hienoimpia ja laadukkaimpia laskettelusuksia markkinoille. Pusu-jätkien into syttyi vuonna 2009, kun parkista alettiin siirtymään offareille ja välineiden ominaisuudet alkoivat kiinnostamaan enemmän. Samana vuonna he valmistivat ensimmäiset omat sukset, joita pääsivät kokeilemaan Riihivuoren lähirinteillä. Kärsivällisyydellä ja kovalla tekemisellä kokemusta karttui runsaasti seuraavien vuosien aikana. Monet muut laskijat alkoivat kyselemään persoonallisten puusuksien perään, kun näkivät miten huikeita tuotteita nämä ovat. Pusu pitää vahvasti kiinni suksien valmistamisen perusperiaatteista: “laadukkaista ja luonnonmukaisista raaka-aineista syntyy tyylikkäimmät ja kestävimmät ratkaisut, niin luonnon kuin käyttäjänkin kannalta.”

Lisätiedot

Pituus

163 cm, 173 cm, 183 cm

Pituus (cm)163173183
Leveys kärki (mm)118120126
Leveys keski (mm)848484
Leveys kanta (mm)109112116
Kääntösäde (m)16.0