Pusu Kelo Spinnova

799,00 

Pusu Kelo Spinnova suksessa tiivistyy Pusun 12 vuoden vankka kokemus loistavien suksien suunnittelustaa ja valmistuksesta. Suksena Kelo on helppokäyttöinen, hauska ja tietysti jäätävän näyttävä. Ominaisuuksiltaan suksi sopii mainiosti jokaiselle rinne/allmountain-laskijalle, joka haluaa monipuolisen ja varmatoimisen suksiparin jalkojen alle.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_938887 Osastot: , ,

Kuvaus

Pusu Kelo Spinnova suksessa tiivistyy Pusun 12 vuoden vankka kokemus loistavien suksien suunnittelustaa ja valmistuksesta. Suksena Kelo on helppokäyttöinen, hauska ja tietysti jäätävän näyttävä. Ominaisuuksiltaan suksi sopii mainiosti jokaiselle rinne/allmountain-laskijalle, joka haluaa monipuolisen ja varmatoimisen suksiparin jalkojen alle. Luonnonmateriaalien käyttösuhde näissä suksissa on nostettu runsaammalle tasolle, jättämällä Sidewall kumin pois. Suksien reunat on käsitelty luonnonmukaisella, perinteikkäällä pellavaöljy-tervakäsittelyllä, mikä takaa hyvän kestävyyden.

Kelo suksessa on 84mm leveä vyötärö ja 16 metrin kääntösäde. Tämä combo tekee suksesta hyvin vaivattoman oloisen ja mahdollistaa vauhdikkaat lyhyet- sekä pitkät käännökset.

Yhteistyössä Spinnovan kanssa luotu rakenne vaimentaa suksen värinää jopa 50% verrattuna lasikuituun, helpottaen suksen hallittavuutta merkittävästi.

Muita mittoja tilattavissa

Mikäli haluat pituuden, mikä ei näy varastossamme niin saamme muita mittoja toimitettua 2-4 viikossa.

Ominaisuudet
  • Paino: 1730g /suksi @173cm
  • Laminaatit: 100% lasikuitu
  • Pohja: Sintrattu IsoSpeed 7200
  • Pinta: Mattalakattu Rustiikki pähkinä
  • Ydin: 100% FSC-sertifioitu saarni

Brand

Pusu

Pusu Skis

Pusu (Puuppolan Suksi Oy) on vuonna 2016 perustettu Suomalainen yritys, mistä nykyään pusketaan ulos yhtiä hienoimpia ja laadukkaimpia laskettelusuksia markkinoille. Pusu-jätkien into syttyi vuonna 2009, kun parkista alettiin siirtymään offareille ja välineiden ominaisuudet alkoivat kiinnostamaan enemmän. Samana vuonna he valmistivat ensimmäiset omat sukset, joita pääsivät kokeilemaan Riihivuoren lähirinteillä. Kärsivällisyydellä ja kovalla tekemisellä kokemusta karttui runsaasti seuraavien vuosien aikana. Monet muut laskijat alkoivat kyselemään persoonallisten puusuksien perään, kun näkivät miten huikeita tuotteita nämä ovat. Pusu pitää vahvasti kiinni suksien valmistamisen perusperiaatteista: “laadukkaista ja luonnonmukaisista raaka-aineista syntyy tyylikkäimmät ja kestävimmät ratkaisut, niin luonnon kuin käyttäjänkin kannalta.”

Lisätiedot

Malli

163 cm, 173 cm, 183 cm

Pituus (cm)163173183
Leveys kärki (mm)118120126
Leveys keski (mm)848484
Leveys kanta (mm)109112116
Kääntösäde (m)16.0