Ale!

Oakley Line Miner M Ultra Purple Prizm Hi Pink

159,00  111,30 

Oakley Line Miner M ovat tyylikkäät ja sirot laskettelulasit laajalla näkökentällä. Linssi asettuu suhteellisen lähelle silmiä. Tämän myötä näkökenttä on varsin laaja eikä näkökentän reunoihin jää lasien kehykset kummittelemaan.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): TP906 Osasto:

Kuvaus

Oakley Line Miner M ovat tyylikkäät ja sirot laskettelulasit laajalla näkökentällä. Linssi asettuu suhteellisen lähelle silmiä. Tämän myötä näkökenttä on varsin laaja eikä näkökentän reunoihin jää lasien kehykset kummittelemaan. Line Miner kehyksen yläreuna on suorahko, minkä takia kyseinen malli istuu parhaiten kypärien kanssa joissa on suorahko “lippa”. M koko sopii pääsääntöisesti paremmin naisille/pienempikasvoisille miehille sekä lapsille.

Oakleyn Prizm teknologia vahvistaa värejä sekä kontrasteja. Tämän avulla näet mm. rinteiden muodot huomattavasti paremmin, eikä silmätkään väsy yhtä nopeasti.

Ominaisuudet
  • Fit: Medium
  • Paketissa mukana mikrokuitupussi laseille
  • Vaihdettava linssi
  • 50mm leveä sträpi silikonikaistaleilla sisäpuolella (ei liu)
Linssi

Prizm Hi Pink on yksi monikäyttöisimmistä Oakleyn linsseistä. Kyseinen linssi on suunniteltu toimimaan parhaiten puolipilvisellä, pilvisellä ja lumisateisella kelillä. Monet laskijat käyttävät Hi Pink linssiä myös iltamäessä. Vaikka linssi on kirkas, niin ulospäin näkyvä pinta muuttuu ulkona valossa melkeinpä täysin peilaavaksi.

  • Light Transmission: 46%
  • Base Lens Color: Pink

Brand

Oakley