Norse Skis The Freeride Testisukset + Attack 11

Kerran rinteessä käyneet Norse Skis The Freeride sukset Tyrolia Attack 11 DEMO siteillä. Suksien kunto 9.5/10.
SISÄLTÄÄ SITEET: Tyrolia Attack 11 DEMO (kokosäätö 259mm – 386mm)

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): TP520 Osastot: , ,
Norse skis logo

Kuvaus

Kerran rinteessä käyneet Norse Skis The Freeride sukset Tyrolia Attack 11 DEMO siteillä. Suksien kunto 9.5/10.
SISÄLTÄÄ SITEET: Tyrolia Attack 11 DEMO (kokosäätö 259mm – 386mm)

 

The Freeride on isoille vuorille ja syvään lumeen suunniteltu suksi. Kauden 2022 suksi on vahvistettu paksummalla titanalilla jotta suksi toimii vielä paremmin kovassa vauhdissa ja isoissa hypyissä.

The Freeride perustuu samalle rakenteelle kuin palkintoja voittanut sisarensa The Enduro.  The Freeriden 110mm vyötärö ja pitkät rokkerit tarjoaa laskijalle erinomaiset kelluntaominaisuudet syvässä puuterissa. The Freeriden rakenne tarjoaa ainutlaatuisen ja tasapainoisen yhdistelmän muotoa ja rockeria, jonka ansiosta se kelluu puuterissa paremmin kuin useammat muut leveämmät sukset. Lisäksi se on hyvin tottelevainen käännöksissä ja uskomattoman vakaa lujempaa laskiessa.

Suksen ydin on kevyt ja jämäkkä. Saarni, poppeli ja balsa puuydin on tehty 100% FSC-sertifioidusta puusta. Loistava yhdistelmä vaimennusta ja poppia!

Suksi on vahvistettu triaxial laminoidulla lasikuidulla sekä ohuella titanalilla. Lisäksi kumia on käytetty jotta saavutetaan vaimennettu ja rauhallinen laskutuntuma, vaikka suksi on muodoltaan leikkisä.

Ominaisuudet
  • 110 mm vyötärö
  • Paino: 1900g /184cm
  • Unisex malli
  • Big mountain
  • Ketterä puuteritykki

Lisätiedot

Malli

176cm

Brand

Norse Skis

Ruotsin länsirannikolla Göteborgissa päämajaansa pitävä Norse Skis on tällä hetkellä yksi mielenkiintoisimmista suksimerkeistä. Yhtiön taustalla on kokenut suksisuunnittelija Patrik Sannes, joka on aiemmin kunnostautunut luomalla esimerkiksi sveitsiläisen Faction Skisin koko malliston. Tähän työhön sisältyi myös legendaarisen laskijan Candide Thovexin nimikkomallien suunnittelu. Piirtämillään suksilla Sannes on voittanut liki kaikkien alan lehtien testivertailut. Norsella ymmärretään kenties paremmin kuin missään muualla, mitä vapaalaskijat suksiltaan toivovat. Sannesin ja hänen ympärilleen kerätty tiimi perustaa työnsä kahden vankan periaatteen varaan. Ensimmäinen on tasa-arvo. Norse Skisin tavoite on alusta pitäen ollut mahdollisimman monelle iloa tuottavien suksien luominen. Norsen mallistossa löytyykin kaiken kokoisille ja tasoisille laskijoille todellisia all around -suksia että puhtaampia puuteritykkejä. Toinen periaate josta Norsella ei tingitä on, että sukset suunnitellaan ensisijaisesti niiden käyttäjien, eli laskijoiden, toiveet edellä. Norse Skis tunnetaankin alalla siitä, että he kuuntelevat laskijoita erityisen herkällä korvalla. Laadukkaat Norse Skisit tuotetaan Puolassa alan parhaimpiin kuuluvassa tehtaassa. Tehtaan maantieteellinen sijainti on lopputuotteen viimeistelyn kannalta strateginen, onhan paikka kaikkien alihankkijoiden välittömässä läheisyydessä. Yrityksen yhteistyökumppanit lukeutuvat yhtälailla alan parhaimmistoon. Esimerkiksi sveitsiläistä laatua edustava Pomoca toimittaa skinit, eli nousukarvat, suksiin. Myös kestävyysajattelu on juurrutettu syvälle Norsen perimään. Norsen asiantuntijat ovat kiinnittäneet erityistä huomiota valmistusmateriaalien vaikutuksiin ilmastoon ja ympäristöön, niitä valitessaan. Lisäksi suksien tuotantoprosessissa pyritään aiheuttamaan mahdollisimman pieni hiilijalanjälki. Norse Skisin mallisto koostuu kahdesta suksesta. Vyötäröltään 100 mm leveä The Enduro on varsinainen jokapaikanhöylä, joka sopii moneen maastoon sillä se on keveydestään huolimatta varsin jämäkkä. Sisartaan sentin leveämpi The Freeride on suunniteltu isoille vuorille, syvään ja pehmeään lumeen. The Freeridella laskija saa erinomaiset kelluntaominaisuudet syvässä puuterissa.
Norse skis logo