Norse Skis The Enduro Testisukset + Attack 14

Kerran rinteessä käyneet Norse Skis The Enduro sukset Tyrolia Attack 14 DEMO siteillä. Suksien kunto 9.5/10.
SISÄLTÄÄ SITEET: Tyrolia Attack 14 DEMO (kokosäätö 259mm – 386mm)

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): TP522 Osastot: , ,
Norse skis logo

Kuvaus

Kerran rinteessä käyneet Norse Skis The Enduro sukset Tyrolia Attack 14 DEMO siteillä. Suksien kunto 9.5/10.
SISÄLTÄÄ SITEET: Tyrolia Attack 14 DEMO (kokosäätö 259mm – 386mm)

 

Norse Skis The Enduro monikäyttöisin suksi on vyötäröltään 100 mm leveä. Tämä on todellinen joka paikan höylä ja se valittiin testisuosikiksi arvostetun ruotsalaisen laskettelulehden Åka Skidorin 2021-vertailussa kategoriassa All Mountain.

The Enduro sopii moneen maastoon sillä se on keveydestään huolimatta varsin jämäkkä. The Enduroa voikin huoletta kuvailla varsinaiseksi vuoristojen monityökaluksi. Se kelluu puuterissaa ja tottelee käännöksissä viipymättä. Suksessa on pitkät rokkerilinjat ja maltillinen jalkavuus.The Enduro tarttuu myös jäisillä alustoilla, käyttäytyy tasapainoisesti haastavimmissa olosuhteissa ja kulkee kuin juna rinteissä.

Suksen ydin on, monen vuoden kokemuksella, saatu kevyeksi ja jämäkäksi. Saarni, poppeli ja balsa puuydin on tehty 100% FSC-sertifioidusta puusta. Loistava ja laadukas yhdistelmä vaimennusta ja poppia!

Suksi on vahvistettu triaxial laminoidulla lasikuidulla sekä ohuella titanalilla. Lisäksi kumia on käytetty jotta saavutetaan vaimennettu ja rauhallinen laskutuntuma, vaikka suksi on muodoltaan leikkisä.

Ominaisuudet
  • 100 mm vyötärö
  • Unisex malli
  • Paino: 1825 g /180cm
  • All mountain/ Rando
  • Erittäin monipuolinen

Lisätiedot

Malli

188cm

Brand

Norse Skis

Ruotsin länsirannikolla Göteborgissa päämajaansa pitävä Norse Skis on tällä hetkellä yksi mielenkiintoisimmista suksimerkeistä. Yhtiön taustalla on kokenut suksisuunnittelija Patrik Sannes, joka on aiemmin kunnostautunut luomalla esimerkiksi sveitsiläisen Faction Skisin koko malliston. Tähän työhön sisältyi myös legendaarisen laskijan Candide Thovexin nimikkomallien suunnittelu. Piirtämillään suksilla Sannes on voittanut liki kaikkien alan lehtien testivertailut. Norsella ymmärretään kenties paremmin kuin missään muualla, mitä vapaalaskijat suksiltaan toivovat. Sannesin ja hänen ympärilleen kerätty tiimi perustaa työnsä kahden vankan periaatteen varaan. Ensimmäinen on tasa-arvo. Norse Skisin tavoite on alusta pitäen ollut mahdollisimman monelle iloa tuottavien suksien luominen. Norsen mallistossa löytyykin kaiken kokoisille ja tasoisille laskijoille todellisia all around -suksia että puhtaampia puuteritykkejä. Toinen periaate josta Norsella ei tingitä on, että sukset suunnitellaan ensisijaisesti niiden käyttäjien, eli laskijoiden, toiveet edellä. Norse Skis tunnetaankin alalla siitä, että he kuuntelevat laskijoita erityisen herkällä korvalla. Laadukkaat Norse Skisit tuotetaan Puolassa alan parhaimpiin kuuluvassa tehtaassa. Tehtaan maantieteellinen sijainti on lopputuotteen viimeistelyn kannalta strateginen, onhan paikka kaikkien alihankkijoiden välittömässä läheisyydessä. Yrityksen yhteistyökumppanit lukeutuvat yhtälailla alan parhaimmistoon. Esimerkiksi sveitsiläistä laatua edustava Pomoca toimittaa skinit, eli nousukarvat, suksiin. Myös kestävyysajattelu on juurrutettu syvälle Norsen perimään. Norsen asiantuntijat ovat kiinnittäneet erityistä huomiota valmistusmateriaalien vaikutuksiin ilmastoon ja ympäristöön, niitä valitessaan. Lisäksi suksien tuotantoprosessissa pyritään aiheuttamaan mahdollisimman pieni hiilijalanjälki. Norse Skisin mallisto koostuu kahdesta suksesta. Vyötäröltään 100 mm leveä The Enduro on varsinainen jokapaikanhöylä, joka sopii moneen maastoon sillä se on keveydestään huolimatta varsin jämäkkä. Sisartaan sentin leveämpi The Freeride on suunniteltu isoille vuorille, syvään ja pehmeään lumeen. The Freeridella laskija saa erinomaiset kelluntaominaisuudet syvässä puuterissa.
Norse skis logo