Nordica Unleashed 90 2023

289,00 

Nordica Unleashed 90 on älyttömän monipuolinen nuorten freestyle/freeride suksi. Kestävä ja varmanoloinen puuydin sekä täyspitkät Vertical Sidewalls mahdollistavat leikkisän kruisailun niin parkissa, rinteessä kuin offarilla.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): TP980 Osastot: , ,
Nordica logo

Kuvaus

Nordica Unleashed 90 on älyttömän monipuolinen nuorten freestyle/freeride suksi. Kestävä ja varmanoloinen puuydin sekä täyspitkät Vertical Sidewalls mahdollistavat leikkisän kruisailun niin parkissa, rinteessä kuin offarilla. Twin Tip Rocker ja perinteinen jalkavuus pitävät huolen siitä, että feikissä laskeminen tuntuu vähintäänkin yhtä hyvältä kuin etuperin ja siitä, että kanttipitoa löytyy jäisissäkin rinteissä.

Nämä sukset kykenevät pitkälti kaikkeen! Loistava valinta nuorelle, joka haluaa suksiparin millä viedä oma laskeminen seuraavalle tasolle.

  • Performance Puuydin
  • Lasi & hiilikuitulaminaatti
  • ABS Sidewalls
  • Paino: 1300g /152cm

Brand

Nordica

Nordica on perinteikäs suksien ja monojen valmistaja jonka juuret kantavat vuoteen 1939. Tänä päivänä Nordica mallisto on kasvanut kattamaan kaikkien laskettelijoiden tarpeet. Monoja ja suksia löytyy joka makuun ja kaikille laskutyyleille. Nordican missio on yhdistää perheet ja yhteisöt jotka rakastavat laskettelua.
Nordica logo

Lisätiedot

Malli

144 cm, 152 cm, 160 cm, 168 cm, 174 cm

Pituus (cm)160
Leveys kärki (mm)122
Leveys keski (mm)90
Leveys kanta (mm)111
Kääntösäde (m)15.4