Nordica HF 110 GW 2023

439,00 

Nordica HF Pro 110 GW tarjoaa helppokäyttöisyyttä ja mukavuutta laskijalle, mutta kyseisestä kengästä löytyy kuitenkin mukavasti tukea vauhdikkaaseen laskuun.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): TP975 Osastot: , ,
Nordica logo

Kuvaus

Takaaladattavat monot ovat back!

Nordica HF Pro 110 GW tarjoaa helppokäyttöisyyttä ja mukavuutta laskijalle, mutta kyseisestä kengästä löytyy kuitenkin mukavasti tukea vauhdikkaaseen laskuun.

Nordican innovatiivisen Back Buckle Closure järjestelmän myötä puet monot todella helposti jalkaan ja jalasta pois. Melkeinpä verrattavissa aamutohveleiden pukemiseen. Monon varresta löytyvästä vipua kääntämällä “avautuu” monon varsi. Tämän avulla voit sanoa hei hei irvistyksille, mitkä ilmenivät kun yritit pukea 15 vuotta vanhoja monoja jalkaan 🙂

Tämän hienouden lisäksi sinun ei myöskään tarvitse säädellä solkia, vaan riittää että kerran säädät kireyden oikein ja tämän jälkeen pääset nauttimaan yhden vivun ihanuudesta.

Korkealaatuinen ja suorituskykyinen sisäkenkä ja kuoren 110 flex varmistavat sen, että mukavuuden lisäksi voit kruisailla varmuudella ympäri rinteitä/vuoria.

Luksusta laskijalle joka haluaa helppoa ja hyvää jaloilleen!

Ominaisuudet
  • Flex: 110
  • Lestin leveys: 102mm
  • Sisäkenkä: 3D Cork Fit Primaloft Performance
  • Instep Volume Control (IVC)
  • Hands Free Step In & Out

Brand

Nordica

Nordica on perinteikäs suksien ja monojen valmistaja jonka juuret kantavat vuoteen 1939. Tänä päivänä Nordica mallisto on kasvanut kattamaan kaikkien laskettelijoiden tarpeet. Monoja ja suksia löytyy joka makuun ja kaikille laskutyyleille. Nordican missio on yhdistää perheet ja yhteisöt jotka rakastavat laskettelua.
Nordica logo

Lisätiedot

Malli

26.5, 27.5, 28.5, 29.5