Marker Kingpin M-Werks 12 2023

529,00 

Marker Kingpin M-Werks on merkin uusin innovaatio. Huomattavasti kevennetty versio kingpinistä on Markerin uniikki tech-side erinomaisella laskuntuntumalla.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_852634 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Marker Kingpin M-Werks on Markerin yksi huikeimmista innovaatioista. Huomattavasti kevennetty versio kingpinistä on Markerin uniikki tech-side erinomaisella laskuntuntumalla. Kingpin M-Werks takakappale on huomattavasti turvallisempi ja jämäkkäämpi kuin perinteisen tech-siteen. hiilikuidusta rakennettu etu- ja takakappale tekee siteestä kevyen ja luotettavan.

  • DIN: 5.0 – 12.0
  • Paino: 540g (ilman jarruja), 620g (jarrujen kanssa)
  • Yhteensopiva monojen kanssa, joissa on tech-insertit

Brand

Marker

Marker perustettiin hiihdonopettaja Hannes Markerin toimesta vuonna 1953 Garmisch-Partenkirchenissä Saksassa. Alusta alkaen tavoitteena on ollut luoda mahdollisimman turvallisia ja suorituskykyisiä siteitä laskijoille. Nykyisestä Marker mallistosta löydät luotettavan kumppanin freestyleen/vapaalaskuun, randoiluun tai ratalaskuun. Maailman isoin sidevalmistaja jatkaa edelleen rajojen etsimästä kehittäessään uusia innovatiivisia siteitä laskijoille. Parkki ja allmountain laskuun merkiltä löytyy siteitä kaiken kokoisille. Squire kevyemmille laskijoille, Griffon kovempaan menoon ja Jester sekä Jester Pro kovaan tykittelyyn. Vapaalaskupuolella löytyy Kingpin malli joka oli Markerin ensimmäinen hybridiside. Siteessä kärjen kiinnitys tapahtuu pinneillä, mutta takakappale kiinnitettään laskettaessa perinteisen siteen tapaan. Noustessa takaside lukitaan taaksepäin ja skinnailu voi alkaa. Tämän rinnalle on tullut hiilikuidusta valmistettu Kingpin M-Werks sekä kevyempi vaihtoehto Alpinist. Uusimpana tulokkaana tähän kategoriaan lanseerattiin Markerin Duke PT. Tässä siteessä laskuominaisuudet on todella jämäkät. Kun halutaan lähteä skinnaamaan ylämäkeen niin etukappale irroitetaan ja alta löytyy tech etuside. Etukappale reppuun ja menoksi.

Lisätiedot

Stopperin leveys

100-125mm, 75-100mm