/ / / / Marker Kingpin 13 2022

Marker Kingpin 13 2022

449,00 

Marker Kingpin 13 on uniikki tech-side erinomaisella laskuntuntumalla. Sen takakappale on huomattavasti turvallisempi ja jämäkkäämpi kuin perinteisen tech-siteen.

Poista

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Kuvaus

Marker Kingpin 13 on uniikki tech-side erinomaisella laskuntuntumalla. Sen takakappale on huomattavasti turvallisempi ja jämäkkäämpi kuin perinteisen tech-siteen. Täysin uudistetun, kahden jousen etukappaleella siteiden painoa on saatu runsaasti alaspäin ja lisättyä tarkkuutta. Takakappaleen rakenteen ansiosta voimansiirto on omaa luokkaansa. Täyttää DIN/ISO 13992:2007-standardin.

  • 0, 7 ja 13 asteen vaellusmoodi
  • DIN: 6.0 – 13.0
  • Paino: 670g (stopperin kanssa)
  • Yhteensopiva monojen kanssa, joissa tech-insertit

Brand

Marker

Marker perustettiin hiihdonopettaja Hannes Markerin toimesta vuonna 1953 Garmisch-Partenkirchenissä Saksassa. Alusta alkaen tavoitteena on ollut luoda mahdollisimman turvallisia ja suorituskykyisiä siteitä laskijoille. Nykyisestä Marker mallistosta löydät luotettavan kumppanin freestyleen/vapaalaskuun, randoiluun tai ratalaskuun. Maailman isoin sidevalmistaja jatkaa edelleen rajojen etsimästä kehittäessään uusia innovatiivisia siteitä laskijoille. Parkki ja allmountain laskuun merkiltä löytyy siteitä kaiken kokoisille. Squire kevyemmille laskijoille, Griffon kovempaan menoon ja Jester sekä Jester Pro kovaan tykittelyyn. Vapaalaskupuolella löytyy Kingpin malli joka oli Markerin ensimmäinen hybridiside. Siteessä kärjen kiinnitys tapahtuu pinneillä, mutta takakappale kiinnitettään laskettaessa perinteisen siteen tapaan. Noustessa takaside lukitaan taaksepäin ja skinnailu voi alkaa. Tämän rinnalle on tullut hiilikuidusta valmistettu Kingpin M-Werks sekä kevyempi vaihtoehto Alpinist. Uusimpana tulokkaana tähän kategoriaan lanseerattiin Markerin Duke PT. Tässä siteessä laskuominaisuudet on todella jämäkät. Kun halutaan lähteä skinnaamaan ylämäkeen niin etukappale irroitetaan ja alta löytyy tech etuside. Etukappale reppuun ja menoksi.

Lisätiedot

Stopperin leveys

100-125mm, 75-100mm