Marker Griffon 13 Black 2020

Marker Griffon 13 on kevennetty versio Jesteristä 16 siteestä. Erinomaisen tukeva ja jämäkkä yleisside. Soveltuu niin parkki, vapaalasku kun allmountain käyttöön.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_173277 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Marker Griffon 13 on kevennetty versio Jesteristä 16 siteestä. Erinomaisen tukeva ja jämäkkä yleisside. Soveltuu niin parkki, vapaalasku kun allmountain käyttöön. Gripwalk yhteensopivuus mahdollistaa hyvin pitkälti kaikkien monojen käytön näissä siteissä.

  • Etupalassa korkeussäätö
  • Gripwalk yhteensopivuus
  • DIN 4.0 – 13.0

Lisätiedot

Stopperin leveys

110mm, 100mm, 90mm

Brand

Marker

Marker perustettiin hiihdonopettaja Hannes Markerin toimesta vuonna 1953 Garmisch-Partenkirchenissä Saksassa. Alusta alkaen tavoitteena on ollut luoda mahdollisimman turvallisia ja suorituskykyisiä siteitä laskijoille. Nykyisestä Marker mallistosta löydät luotettavan kumppanin freestyleen/vapaalaskuun, randoiluun tai ratalaskuun. Maailman isoin sidevalmistaja jatkaa edelleen rajojen etsimästä kehittäessään uusia innovatiivisia siteitä laskijoille. Parkki ja allmountain laskuun merkiltä löytyy siteitä kaiken kokoisille. Squire kevyemmille laskijoille, Griffon kovempaan menoon ja Jester sekä Jester Pro kovaan tykittelyyn. Vapaalaskupuolella löytyy Kingpin malli joka oli Markerin ensimmäinen hybridiside. Siteessä kärjen kiinnitys tapahtuu pinneillä, mutta takakappale kiinnitettään laskettaessa perinteisen siteen tapaan. Noustessa takaside lukitaan taaksepäin ja skinnailu voi alkaa. Tämän rinnalle on tullut hiilikuidusta valmistettu Kingpin M-Werks sekä kevyempi vaihtoehto Alpinist. Uusimpana tulokkaana tähän kategoriaan lanseerattiin Markerin Duke PT. Tässä siteessä laskuominaisuudet on todella jämäkät. Kun halutaan lähteä skinnaamaan ylämäkeen niin etukappale irroitetaan ja alta löytyy tech etuside. Etukappale reppuun ja menoksi.