Marker F10 Tour 2023 L

269,00  200,00 -26%

30 päivän alin hinta: 200,00 .

Marker F10 Tour on kevyt, mutta jämäkkä touringside, joka soveltuu hyvin monipuoliseen vapaalasku- ja hybridisiteeksi. S koko monoille, joiden pohjanmitta 265-325mm.

Varastossa

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_729649 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Marker F10 Tour on kevyt, mutta jämäkkä touringside, joka soveltuu hyvin monipuoliseen vapaalasku- ja hybridisiteeksi. S koko monoille, joiden pohjanmitta 265-325mm.

  • Etupalassa korkeussäätö
  • 0, 7 ja 13 asteen vaellusmoodi
  • DIN: 3.0 – 10.0
  • Paino (pari) ilman jarruja: 1908 (S), 1938 (L)

Brand

Marker

Marker perustettiin hiihdonopettaja Hannes Markerin toimesta vuonna 1953 Garmisch-Partenkirchenissä Saksassa. Alusta alkaen tavoitteena on ollut luoda mahdollisimman turvallisia ja suorituskykyisiä siteitä laskijoille. Nykyisestä Marker mallistosta löydät luotettavan kumppanin freestyleen/vapaalaskuun, randoiluun tai ratalaskuun. Maailman isoin sidevalmistaja jatkaa edelleen rajojen etsimästä kehittäessään uusia innovatiivisia siteitä laskijoille. Parkki ja allmountain laskuun merkiltä löytyy siteitä kaiken kokoisille. Squire kevyemmille laskijoille, Griffon kovempaan menoon ja Jester sekä Jester Pro kovaan tykittelyyn. Vapaalaskupuolella löytyy Kingpin malli joka oli Markerin ensimmäinen hybridiside. Siteessä kärjen kiinnitys tapahtuu pinneillä, mutta takakappale kiinnitettään laskettaessa perinteisen siteen tapaan. Noustessa takaside lukitaan taaksepäin ja skinnailu voi alkaa. Tämän rinnalle on tullut hiilikuidusta valmistettu Kingpin M-Werks sekä kevyempi vaihtoehto Alpinist. Uusimpana tulokkaana tähän kategoriaan lanseerattiin Markerin Duke PT. Tässä siteessä laskuominaisuudet on todella jämäkät. Kun halutaan lähteä skinnaamaan ylämäkeen niin etukappale irroitetaan ja alta löytyy tech etuside. Etukappale reppuun ja menoksi.