Marker Alpinist 12

339,00 

Alpinist 12 on suunniteltu laskijoille, jotka hakevat erinomaisia ski touring ominaisuuksia, mutta haluavat silti tukevan laskutuntuman. Takakappale joustaa luontevasti suksen mukana kun suksi taipuu.

Hinta ei sisällä stoppereita.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): SG_265142 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Marker Alpinist 12 on ultrakevyt ja äärimmäisen kestävä touring side. Marker Alpinist siteessä on uskomattoman hyvä laskutuntuma ollakseen todella kevyt side. Alpinist 12 on suunniteltu laskijoille, jotka hakevat erinomaisia ski touring ominaisuuksia, mutta haluavat silti tukevan laskutuntuman. Takakappale joustaa luontevasti suksen mukana kun suksi taipuu.

  • HINTA EI SISÄLLÄ STOPPEREITA
  • DIN: 6.0 – 12.0
  • Paino: 245g (ilman stoppereita)
  • Yhteensopiva monojen kanssa, joissa tech-insertit

Brand

Marker

Marker perustettiin hiihdonopettaja Hannes Markerin toimesta vuonna 1953 Garmisch-Partenkirchenissä Saksassa. Alusta alkaen tavoitteena on ollut luoda mahdollisimman turvallisia ja suorituskykyisiä siteitä laskijoille. Nykyisestä Marker mallistosta löydät luotettavan kumppanin freestyleen/vapaalaskuun, randoiluun tai ratalaskuun. Maailman isoin sidevalmistaja jatkaa edelleen rajojen etsimästä kehittäessään uusia innovatiivisia siteitä laskijoille. Parkki ja allmountain laskuun merkiltä löytyy siteitä kaiken kokoisille. Squire kevyemmille laskijoille, Griffon kovempaan menoon ja Jester sekä Jester Pro kovaan tykittelyyn. Vapaalaskupuolella löytyy Kingpin malli joka oli Markerin ensimmäinen hybridiside. Siteessä kärjen kiinnitys tapahtuu pinneillä, mutta takakappale kiinnitettään laskettaessa perinteisen siteen tapaan. Noustessa takaside lukitaan taaksepäin ja skinnailu voi alkaa. Tämän rinnalle on tullut hiilikuidusta valmistettu Kingpin M-Werks sekä kevyempi vaihtoehto Alpinist. Uusimpana tulokkaana tähän kategoriaan lanseerattiin Markerin Duke PT. Tässä siteessä laskuominaisuudet on todella jämäkät. Kun halutaan lähteä skinnaamaan ylämäkeen niin etukappale irroitetaan ja alta löytyy tech etuside. Etukappale reppuun ja menoksi.