Line Vision 98 2022

Line Vision 98 on suksi joka uudelleenmuotoilee odotukset “jokapaikanhöylä”-suksista ja mahdollistaa erittäin monipuolisen ja hauska laskemisen. Tässä on teille yksi makeimmista suksista jolla kiilaat kaverit randonousuilla, tykität hissioffaria, käyt veteleen temppuja parkissa tai kruisailet lepposia iltapäivämäkiä!

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_986156 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Line Vision 98 on suksi joka uudistaa odotukset “jokapaikanhöylä”-suksista ja mahdollistaa erittäin monipuolisen ja hauskan laskemisen. Tässä on teille yksi makeimmista suksista jolla kiilaat kaverit randonousuilla, tykität hissioffaria, käyt veteleen temppuja parkissa tai kruisailet lepposia iltapäivämäkiä! Ja huomioi, nämä ovat suurella todennäköisyydellä kevyimmät allmountain sukset mitä sinulla on ollut.

Vision 98 suksissa yhdistyy leikkisyys, mukava flexi, keveys sekä erinomaisen hyvät laskuominaisuudet. Täydelliset sukset monipuoliselle kruisailijalle joka ei halua vaihtaa suksia päivän mittaan. 98mm keskileveyden sekä mukavan rockerin myötä suksi toimii pikku puuterissa, mutta Linen THC™ rakenteen myötä suksissa on myös äärimmäisen hyvä tärinänvaimennus, mahdollistaen kovan laskemisen myös kovalla lumella ja korpulla.

Line Vision 98 sukset mahdollistavat kaikki unelma-laskulinjasi!

  • Thin Tip
  • 98mm vyötärö
  • THC™ rakenne (Aramid, hiilikuitu ja lasikuitu)
  • Directional Flex (löysempi kärjestä, jäykempi kannasta)
  • Paino: 1515g /suksi

Brand

Line

LINE SKIS on 1995 Yhdysvalloissa perustettu suksimerkki. Alun perin Linen tarina sai alkunsa ”skiboardeista”, jotka olivat lyhyet ja leveät sukset. Linen perustaja Jason Levinthal valmistikin ensimmäiset skiboardit vanhempiensa autotallissa. Muutama vuosi myöhemmin Line esitteli ensimmäisenä maailmassa, normaalipituisen täysin symmetrisen joustoltaan ja leikkaukseltaan olevan TWINTIP suksen. Millaisena sen näemme tänä päivänä. Line on ollutkin edelläkävijä Twintip suksien kehityksessä vuosien saatossa. Nykyään Linen suksimallisto sisältää suksia laidasta laitaan. Twintipeissä laaja mallisto kuten myös vuosien saatossa mukaan tulleet all-mountain sekä takamaasto mallit. Uusimpina tulokkaina mallistossa on leveämpää rinnecarveria (Blade) ja erittäin hauska Sakana. Suksilla voi laskea kylki maassa hoidetussa rinteessä, mutta tarpeen vaatiessa toimivat myös parkissa ja takamaastossa. Freestyle henki on vahvasti mukana kaikissa Linen suksi malleissa, vaikka ne ovatkin suunniteltu muuhun tarkoitukseen. Mallistosta löytyy myös kevyempää ja leveämpää suksea skinnailuun.

Lisätiedot

Pituus

172 cm, 179 cm, 186 cm