/ / / / Line Vision 108 2022

Line Vision 108 2022

579,00 

Line Vision 108 on suksi joka uudelleenmuotoilee odotukset vapaalaskusuksesta ja mahdollistaa erittäin monipuolisen ja suorituskykyisen laskemisen. Linen tehtaalla on saatu puu, hiilikuitu ja lasikuitu yhdistelmästä tehtyä yksi markkinoiden hauskimmista vapaalaskusuksista.

Poista

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): 2388 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Line Vision 108 on suksi joka uudistaa odotukset vapaalaskusuksesta ja mahdollistaa erittäin monipuolisen ja suorituskykyisen laskemisen. Linen tehtaalla on saatu puu, hiilikuitu ja lasikuitu yhdistelmästä tehtyä yksi markkinoiden hauskimmista vapaalaskusuksista.

Vision 108 suksissa yhdistyy leikkisyys, mukava flexi, keveys sekä erinomaisen hyvät vapaalaskuominaisuudet. Täydelliset sukset niin bigmountain- kuin randolaskettelijoille. 108mm keskileveyden sekä pitkän rockerin myötä suksi loistaa pehmeässä lumessa, mutta Linen THC™ rakenteen myötä suksissa on myös äärimmäisen hyvä tärinänvaimennus, mahdollistaen kovan laskemisen myös kovalla lumella ja korpulla.

Mihintahansa olet suuntaamassa, Line Vision 108 sukset avaavat takuulla silmäsi monille uusille laskulinjoille!

  • Thin Tip
  • 108mm vyötärö
  • THC™ rakenne (Aramid, hiilikuitu ja lasikuitu)
  • Directional Flex (löysempi kärjestä, jäykempi kannasta)
  • Paino: 1605g

Brand

Line

LINE SKIS on 1995 Yhdysvalloissa perustettu suksimerkki. Alun perin Linen tarina sai alkunsa ”skiboardeista”, jotka olivat lyhyet ja leveät sukset. Linen perustaja Jason Levinthal valmistikin ensimmäiset skiboardit vanhempiensa autotallissa. Muutama vuosi myöhemmin Line esitteli ensimmäisenä maailmassa, normaalipituisen täysin symmetrisen joustoltaan ja leikkaukseltaan olevan TWINTIP suksen. Millaisena sen näemme tänä päivänä. Line on ollutkin edelläkävijä Twintip suksien kehityksessä vuosien saatossa. Nykyään Linen suksimallisto sisältää suksia laidasta laitaan. Twintipeissä laaja mallisto kuten myös vuosien saatossa mukaan tulleet all-mountain sekä takamaasto mallit. Uusimpina tulokkaina mallistossa on leveämpää rinnecarveria (Blade) ja erittäin hauska Sakana. Suksilla voi laskea kylki maassa hoidetussa rinteessä, mutta tarpeen vaatiessa toimivat myös parkissa ja takamaastossa. Freestyle henki on vahvasti mukana kaikissa Linen suksi malleissa, vaikka ne ovatkin suunniteltu muuhun tarkoitukseen. Mallistosta löytyy myös kevyempää ja leveämpää suksea skinnailuun.

Lisätiedot

Pituus

175 cm, 183 cm, 189 cm

Pituus (cm)183189
Leveys kärki (mm)142-
Leveys keski (mm)108-
Leveys kanta (mm)128-
Kääntösäde (m)19.5-