Line Tom Wallisch Shorty 2021

Line Tom Wallisch Shorty on järisyttävän hyvä parkkisuksi seuraavan sukupolven parkkilaskijoille. Wallisch Shortyt tarjoavat huippuluokan parkki sekä all-mountain kokemuksen.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_616164 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Line Tom Wallisch Shorty on erittäin suosittu parkkisuksi seuraavan sukupolven parkkilaskijoille. Wallisch Shortyt tarjoavat huippuluokan parkki sekä all-mountain kokemuksen. Suksessa on Aspenlite™ puuydin sekä 4D Fibercap rakenne. Line Tom Wallisch Shorty sukset tarjoavat nuorille parkkihirmuille samaa tyyliä ja varmuutta kuin aikuisten, pidempi versio, mutta pienemmässä ja hallittavammassa koossa.

Laske kuin Tom!

  • Hinta ei sisällä siteitä

Lisätiedot

Malli

129 cm, 139 cm, 149 cm

Brand

Line

LINE SKIS on 1995 Yhdysvalloissa perustettu suksimerkki. Alun perin Linen tarina sai alkunsa ”skiboardeista”, jotka olivat lyhyet ja leveät sukset. Linen perustaja Jason Levinthal valmistikin ensimmäiset skiboardit vanhempiensa autotallissa. Muutama vuosi myöhemmin Line esitteli ensimmäisenä maailmassa, normaalipituisen täysin symmetrisen joustoltaan ja leikkaukseltaan olevan TWINTIP suksen. Millaisena sen näemme tänä päivänä. Line on ollutkin edelläkävijä Twintip suksien kehityksessä vuosien saatossa. Nykyään Linen suksimallisto sisältää suksia laidasta laitaan. Twintipeissä laaja mallisto kuten myös vuosien saatossa mukaan tulleet all-mountain sekä takamaasto mallit. Uusimpina tulokkaina mallistossa on leveämpää rinnecarveria (Blade) ja erittäin hauska Sakana. Suksilla voi laskea kylki maassa hoidetussa rinteessä, mutta tarpeen vaatiessa toimivat myös parkissa ja takamaastossa. Freestyle henki on vahvasti mukana kaikissa Linen suksi malleissa, vaikka ne ovatkin suunniteltu muuhun tarkoitukseen. Mallistosta löytyy myös kevyempää ja leveämpää suksea skinnailuun.