Line Sakana 2023

Line Sakana on ylivoimaisesti yksi mielenkiintoisimmista suksista tällä hetkellä. Sakana toimii rinteessä kovalla alustalla yhtä hyvin kuin offareilla. Tämän suksen myötä sana “jokapaikan höylä” saa kokonaan uuden merkityksen. Vaikka suksi on 105mm jalan alta niin se toimii kovalla alustallakin kuin unelma.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_142992 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Line Sakana on ylivoimaisesti yksi mielenkiintoisimmista suksista tällä hetkellä. Sakana toimii rinteessä kovalla alustalla yhtä hyvin kuin offareilla. Tämän suksen myötä sana “jokapaikan höylä” saa kokonaan uuden merkityksen. Vaikka suksi on 105mm jalan alta niin se toimii kovalla alustallakin kuin unelma. Kanttipito on uskomaton kovassakin vauhdissa. Swallowtail tekee Sakanasta ainutlaatuisen puuterisuksen. Jos haluat olla aallon harjalla, hanki Sakanat!

  • Swallow tail
  • 105mm vyötärö
  • Skigarage testiryhmä suosittelee
  • Paino: 1770g /174cm

Lisätiedot

Malli

174 cm, 181 cm

Brand

Line

LINE SKIS on 1995 Yhdysvalloissa perustettu suksimerkki. Alun perin Linen tarina sai alkunsa ”skiboardeista”, jotka olivat lyhyet ja leveät sukset. Linen perustaja Jason Levinthal valmistikin ensimmäiset skiboardit vanhempiensa autotallissa. Muutama vuosi myöhemmin Line esitteli ensimmäisenä maailmassa, normaalipituisen täysin symmetrisen joustoltaan ja leikkaukseltaan olevan TWINTIP suksen. Millaisena sen näemme tänä päivänä. Line on ollutkin edelläkävijä Twintip suksien kehityksessä vuosien saatossa. Nykyään Linen suksimallisto sisältää suksia laidasta laitaan. Twintipeissä laaja mallisto kuten myös vuosien saatossa mukaan tulleet all-mountain sekä takamaasto mallit. Uusimpina tulokkaina mallistossa on leveämpää rinnecarveria (Blade) ja erittäin hauska Sakana. Suksilla voi laskea kylki maassa hoidetussa rinteessä, mutta tarpeen vaatiessa toimivat myös parkissa ja takamaastossa. Freestyle henki on vahvasti mukana kaikissa Linen suksi malleissa, vaikka ne ovatkin suunniteltu muuhun tarkoitukseen. Mallistosta löytyy myös kevyempää ja leveämpää suksea skinnailuun.