Line Ruckus 2023

Line Ruckus on äärimmäisen hyvä ja monipuolinen suksi tulevaisuuden staroille! Ruckus sopii niin parkkiin, kaduille kuin vuorille ja palvelee laskijaa kaikissa olosuhteissa täydellisesti.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): TP754 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Line Ruckus on äärimmäisen hyvä ja monipuolinen suksi tulevaisuuden staroille!

Ruckus sopii niin parkkiin, kaduille kuin vuorille ja palvelee laskijaa kaikissa olosuhteissa täydellisesti. Early Rise Tip&Tail rocker tekee suksesta monipuolisen ja kelluttaa laskijaa pehmeässä tai sohjoisessa lumessa. Suksen kestävä haapa puuydin, nopea pohja ja leikkisä leikkaus tekee suksesta täydellisen kaverin pitkille laskupäiville.

  • Paino: 1175g /145cm
  • 82mm keskileveys

Lisätiedot

Malli

135cm, 145cm, 155cm

Brand

Line

LINE SKIS on 1995 Yhdysvalloissa perustettu suksimerkki. Alun perin Linen tarina sai alkunsa ”skiboardeista”, jotka olivat lyhyet ja leveät sukset. Linen perustaja Jason Levinthal valmistikin ensimmäiset skiboardit vanhempiensa autotallissa. Muutama vuosi myöhemmin Line esitteli ensimmäisenä maailmassa, normaalipituisen täysin symmetrisen joustoltaan ja leikkaukseltaan olevan TWINTIP suksen. Millaisena sen näemme tänä päivänä. Line on ollutkin edelläkävijä Twintip suksien kehityksessä vuosien saatossa. Nykyään Linen suksimallisto sisältää suksia laidasta laitaan. Twintipeissä laaja mallisto kuten myös vuosien saatossa mukaan tulleet all-mountain sekä takamaasto mallit. Uusimpina tulokkaina mallistossa on leveämpää rinnecarveria (Blade) ja erittäin hauska Sakana. Suksilla voi laskea kylki maassa hoidetussa rinteessä, mutta tarpeen vaatiessa toimivat myös parkissa ja takamaastossa. Freestyle henki on vahvasti mukana kaikissa Linen suksi malleissa, vaikka ne ovatkin suunniteltu muuhun tarkoitukseen. Mallistosta löytyy myös kevyempää ja leveämpää suksea skinnailuun.