/ / / / Line Pin Cobalt

Line Pin Cobalt

45,00  30,00 -33%

Line Pin on kestävä ja tyylikäs erityisesti parkkilaskuun tehty laskettelusauva. Pin Polen päässä on Linen kehittämä “Grab Tab”, jonka ansiosta jopa viiden sormen gräbit ovat mahdollisia.

Poista

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): 768-1 Osastot: ,

Kuvaus

Line Pin on kestävä ja tyylikäs erityisesti parkkilaskuun tehty laskettelusauva. Parkkisauvan pituus on yleensä lyhyempi kuin normaalin laskettelusauvan, jotta se olisi vähemmän tiellä temppuja tehtäessä. Pin Polen päässä on Linen kehittämä “Grab Tab”, jonka ansiosta jopa viiden sormen gräbit ovat mahdollisia.

Brand

Line

LINE SKIS on 1995 Yhdysvalloissa perustettu suksimerkki. Alun perin Linen tarina sai alkunsa ”skiboardeista”, jotka olivat lyhyet ja leveät sukset. Linen perustaja Jason Levinthal valmistikin ensimmäiset skiboardit vanhempiensa autotallissa. Muutama vuosi myöhemmin Line esitteli ensimmäisenä maailmassa, normaalipituisen täysin symmetrisen joustoltaan ja leikkaukseltaan olevan TWINTIP suksen. Millaisena sen näemme tänä päivänä. Line on ollutkin edelläkävijä Twintip suksien kehityksessä vuosien saatossa. Nykyään Linen suksimallisto sisältää suksia laidasta laitaan. Twintipeissä laaja mallisto kuten myös vuosien saatossa mukaan tulleet all-mountain sekä takamaasto mallit. Uusimpina tulokkaina mallistossa on leveämpää rinnecarveria (Blade) ja erittäin hauska Sakana. Suksilla voi laskea kylki maassa hoidetussa rinteessä, mutta tarpeen vaatiessa toimivat myös parkissa ja takamaastossa. Freestyle henki on vahvasti mukana kaikissa Linen suksi malleissa, vaikka ne ovatkin suunniteltu muuhun tarkoitukseen. Mallistosta löytyy myös kevyempää ja leveämpää suksea skinnailuun.

Lisätiedot

Pituus

100 cm, 105 cm, 90 cm, 95 cm