Line Chronic 2023

Ikoninen Line Chronic hieman leveämmällä stänssillä, uudella rocker-profiililla sekä hyvin leikkisällä flexillä. Nämä keihäät ovat valmiita viemään jibikkään luonteensa parkkien joka kulmaan.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_926241 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Line Chronic on ikoninen suksi hieman leveämmällä stänssillä, uudella rocker-profiililla sekä hyvin leikkisällä flexillä. Nämä keihäät ovat valmiita viemään jibikkään luonteensa parkkien joka kulmaan. Nopean leikkauksen ja pitkien rokkerien ansiosta nopeat kikkailut niin hypyissä kuin reileissä onnistuu vaivattomasti.

  • Symmetrinen flex
  • 5-piste leikkaus
  • Capwall rakenne
  • Paksummat kantit (kestävämmät)
  • Paino 1905g /suksi

Lisätiedot

Malli

164 cm, 171 cm, 178 cm, 185 cm

Brand

Line

LINE SKIS on 1995 Yhdysvalloissa perustettu suksimerkki. Alun perin Linen tarina sai alkunsa ”skiboardeista”, jotka olivat lyhyet ja leveät sukset. Linen perustaja Jason Levinthal valmistikin ensimmäiset skiboardit vanhempiensa autotallissa. Muutama vuosi myöhemmin Line esitteli ensimmäisenä maailmassa, normaalipituisen täysin symmetrisen joustoltaan ja leikkaukseltaan olevan TWINTIP suksen. Millaisena sen näemme tänä päivänä. Line on ollutkin edelläkävijä Twintip suksien kehityksessä vuosien saatossa. Nykyään Linen suksimallisto sisältää suksia laidasta laitaan. Twintipeissä laaja mallisto kuten myös vuosien saatossa mukaan tulleet all-mountain sekä takamaasto mallit. Uusimpina tulokkaina mallistossa on leveämpää rinnecarveria (Blade) ja erittäin hauska Sakana. Suksilla voi laskea kylki maassa hoidetussa rinteessä, mutta tarpeen vaatiessa toimivat myös parkissa ja takamaastossa. Freestyle henki on vahvasti mukana kaikissa Linen suksi malleissa, vaikka ne ovatkin suunniteltu muuhun tarkoitukseen. Mallistosta löytyy myös kevyempää ja leveämpää suksea skinnailuun.