Line Blend 2023

Line Blend on leveämpi, löysä ja leikkisä suosikkisuksi!
Line Blend on ominaisuuksiltaan pehmeä, kevyt ja leikkisä suksi. Suksen löysyys yhdistettynä kimmoisuuteen avaa täysin uusia kikkailumahdollisuuksia niin parkissa kuin myös rinteiden ulkopuolella.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_119228 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Line Blend on leveämpi, löysä ja leikkisä suosikkisuksi!
Line Blend on ominaisuuksiltaan pehmeä, kevyt ja leikkisä suksi. Suksen löysyys yhdistettynä kimmoisuuteen avaa täysin uusia kikkailumahdollisuuksia niin parkissa kuin myös rinteiden ulkopuolella. Uusi sheippi mahdollistaa entistäkin nautinnollisemmat butterit ja kikkailut.
Sopii täydellisesti laskijoille jotka tykkäävät laskea kekselijäällä tyylillä ja keksiä outoja omia linjoja!

  • Early rise tip & tail rocker
  • Symmetric Flex
  • 5-Cut (nopeuttaa suksen kääntyvyyttä)
  • Thin tip
  • Fatty Edge & Base (pidentää suksen käyttöikää huomattavasti)

Brand

Line

LINE SKIS on 1995 Yhdysvalloissa perustettu suksimerkki. Alun perin Linen tarina sai alkunsa ”skiboardeista”, jotka olivat lyhyet ja leveät sukset. Linen perustaja Jason Levinthal valmistikin ensimmäiset skiboardit vanhempiensa autotallissa. Muutama vuosi myöhemmin Line esitteli ensimmäisenä maailmassa, normaalipituisen täysin symmetrisen joustoltaan ja leikkaukseltaan olevan TWINTIP suksen. Millaisena sen näemme tänä päivänä. Line on ollutkin edelläkävijä Twintip suksien kehityksessä vuosien saatossa. Nykyään Linen suksimallisto sisältää suksia laidasta laitaan. Twintipeissä laaja mallisto kuten myös vuosien saatossa mukaan tulleet all-mountain sekä takamaasto mallit. Uusimpina tulokkaina mallistossa on leveämpää rinnecarveria (Blade) ja erittäin hauska Sakana. Suksilla voi laskea kylki maassa hoidetussa rinteessä, mutta tarpeen vaatiessa toimivat myös parkissa ja takamaastossa. Freestyle henki on vahvasti mukana kaikissa Linen suksi malleissa, vaikka ne ovatkin suunniteltu muuhun tarkoitukseen. Mallistosta löytyy myös kevyempää ja leveämpää suksea skinnailuun.

Lisätiedot

Malli

171 cm, 178 cm, 185 cm