Line Blade 2021

Line Blade on saapunut markkinoille viemään sinun laskettelun uudelle tasolle. Mieltä järistyttävän nopea leikkaus ja äärimmäisen hyvä kiertojäykkyys takaa elämäsi makeimmat käännökset ja cruisailut vuorien ja rinteiden jokaisessa nurkassa.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_488767 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Line Blade on saapunut markkinoille viemään sinun laskettelun uudelle tasolle. Mieltä järistyttävän nopea leikkaus ja äärimmäisen hyvä kiertojäykkyys takaa elämäsi makeimmat käännökset ja cruisailut vuorien ja rinteiden jokaisessa nurkassa.

Titanal vahvikkeet kärjessä ja kannassa lisäävät pitoa ja antavat hyvän kimmoisuuden sukselle, jotta käännökset onnistuisi entistäkin vikkelämmin. Suksissa on Early Rise rocker profiili mikä antaa hyvän kelluvuuden niin syvässä kuin loskaisessa lumessa. Thin Tip: in avulla kärjestä sekä kannasta on saatu runsaasti painoa pois minkä ansiosta sukset tuntuvat hurjan kevyiltä jaloissa. Fatty Base sintrattu 1.7mm paksu pohja takaa parhaan mahdollisen luiston kelistä riippumatta.

Line Blade suksilla lasket missä tahansa, vain mielikuvituksesi on rajana!

  • Thin Tip
  • 95mm vyötärö
  • Nopea leikkaus
  • Skigarage testiryhmä suosittelee
  • Paino: 2050g /176cm

Lisätiedot

Malli

176 cm

Brand

Line

LINE SKIS on 1995 Yhdysvalloissa perustettu suksimerkki. Alun perin Linen tarina sai alkunsa ”skiboardeista”, jotka olivat lyhyet ja leveät sukset. Linen perustaja Jason Levinthal valmistikin ensimmäiset skiboardit vanhempiensa autotallissa. Muutama vuosi myöhemmin Line esitteli ensimmäisenä maailmassa, normaalipituisen täysin symmetrisen joustoltaan ja leikkaukseltaan olevan TWINTIP suksen. Millaisena sen näemme tänä päivänä. Line on ollutkin edelläkävijä Twintip suksien kehityksessä vuosien saatossa. Nykyään Linen suksimallisto sisältää suksia laidasta laitaan. Twintipeissä laaja mallisto kuten myös vuosien saatossa mukaan tulleet all-mountain sekä takamaasto mallit. Uusimpina tulokkaina mallistossa on leveämpää rinnecarveria (Blade) ja erittäin hauska Sakana. Suksilla voi laskea kylki maassa hoidetussa rinteessä, mutta tarpeen vaatiessa toimivat myös parkissa ja takamaastossa. Freestyle henki on vahvasti mukana kaikissa Linen suksi malleissa, vaikka ne ovatkin suunniteltu muuhun tarkoitukseen. Mallistosta löytyy myös kevyempää ja leveämpää suksea skinnailuun.