Line Aprés Bootie 2.0 Black

109,00 

Line Aprés Bootie 2.0 ovat jokaisen tyylitietoisen valinta vapaa-aikaan.

Line Aprés Bootiet sujahtavat helposti jalkaan, vaikka ajattelisitkin samaan aikaan huomispäivän laskulinjoja. Nämä tohvelit pitävät jalkasi lämpiminä ja olemuksesi tyylikkäänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_151642 Osastot: , ,

Kuvaus

Line Aprés Bootie 2.0 Black/Orange ovat jokaisen tyylitietoisen valinta vapaa-aikaan.

Pitkien laskupäivien jälkeen jalat ovat hellinä ja kenkien solmiminen tuntuu aina yhtä tukalalta idealta. Tästä eteenpäin sinun ei enään tarvitse harkita sitä ideaa.

Line Aprés Bootiet sujahtavat helposti jalkaan, vaikka ajattelisitkin samaan aikaan huomispäivän laskulinjoja. Nämä tohvelit pitävät jalkasi lämpiminä ja olemuksesi tyylikkäänä. Aprés Bootiet jalassa voit raaputella jäät pois autosi ikkunasta kylmänä aamuna tai käveleskellä kohti hissejä sukset olkapäillä.

Jos haluat hifistellä, niin Aprés Bootien Intuition pohjalliset ovat lämpömuokattavissa juuri sinun jalkojen mukaisesti liikkeessämme. Sisäpohjalliset muokkaantuvat myös käytössä jalkojesi mukaan.

Aprés Bootieita on saatavilla hyvin rajattu erä, joten tartu nopeasti kiinni kauden 2021-22 kuumimpaan (kirjaimmellisesti kuumimpaan) tuotteeseen.

  • S koko: 23 – 25.5 (Mondo)
  • M koko: 26 – 27.5 (Mondo)
  • L koko: 28 – 30.5 (Mondo)
  • XL koko: 31-32.5 (Mondo)

Brand

Line

LINE SKIS on 1995 Yhdysvalloissa perustettu suksimerkki. Alun perin Linen tarina sai alkunsa ”skiboardeista”, jotka olivat lyhyet ja leveät sukset. Linen perustaja Jason Levinthal valmistikin ensimmäiset skiboardit vanhempiensa autotallissa. Muutama vuosi myöhemmin Line esitteli ensimmäisenä maailmassa, normaalipituisen täysin symmetrisen joustoltaan ja leikkaukseltaan olevan TWINTIP suksen. Millaisena sen näemme tänä päivänä. Line on ollutkin edelläkävijä Twintip suksien kehityksessä vuosien saatossa. Nykyään Linen suksimallisto sisältää suksia laidasta laitaan. Twintipeissä laaja mallisto kuten myös vuosien saatossa mukaan tulleet all-mountain sekä takamaasto mallit. Uusimpina tulokkaina mallistossa on leveämpää rinnecarveria (Blade) ja erittäin hauska Sakana. Suksilla voi laskea kylki maassa hoidetussa rinteessä, mutta tarpeen vaatiessa toimivat myös parkissa ja takamaastossa. Freestyle henki on vahvasti mukana kaikissa Linen suksi malleissa, vaikka ne ovatkin suunniteltu muuhun tarkoitukseen. Mallistosta löytyy myös kevyempää ja leveämpää suksea skinnailuun.

Lisätiedot

Malli

L (28 – 30.5, M (26 – 27.5, S (23 – 25.5, XL (31-32.5