Leki Worldcup Race TI S

219,00 

Leki Worldcup Race TI S on kestävä ja lämmin kisalasketteluhanska. Trigger S systeemi mahdollistaa vaivattoman yhteensopivuuden Lekin sauvojen kanssa. Click!

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_234636 Osastot: ,

Kuvaus

Leki Worldcup Race TI S on kestävä ja lämmin kisalasketteluhanska. Trigger S systeemi mahdollistaa vaivattoman yhteensopivuuden Lekin sauvojen kanssa. Click!

Yhdessä maailman Cupin laskijoiden kanssa kehitetty Speed S System mahdollistaa paremman otteen sauvasta.

Lisätiedot

Malli

10, 11, 8, 9

Brand

Leki

Leki on maailman johtavia sauvavalmistajia. Yritys valmistaa sauvoja lasketteluun, retkeilyyn ja vaellukseen. Yrtyksen pääkonttori sijaitsee Saksassa jossa tuotteet myös kehitetään ja suunnitellaan. Lekillä on Tsekeissä oma tehdas jossa kaikki sauvat valmistetaan. Kaikki sauvat valmistetaan nykyaikaisten ja ympäristöystävällisten prosessien mukaisesti. Lekin missio on tarjota korkealaatuisia tuotteita, jotka kestävät kulutusta. Leki on myös erittäin innovatiivinen mistä kertoo esimerkiksi patentoitu trigger systeemi. Triggerin idea on sauva kahvassa. Kun pujotat sauvan remmin hanskasi ympärille niin pääset vapautumaan sauvasta vaivattomasti nappia painamalla. Ja kiinnitys takaisin sauvaa tapahtuu silmän räpäyksessä. Lekillä valmistaa myös trigger hanskoja jotka ovat yhteensopivia Lekin trigger sauvojen kanssa. Lekin talvimallisto kattaa sauvat joka tarpeeseen. Löytyy lastensauvoja, hiilikuidusta valmistettuja tukevia rinnesauvoja, oma erittäin laaja mallisto kisalaskijoille sekä teleskooppisauvat vapaalaskuun. Myös lapsille löytyy omat teleskooppisauva mallit.