/ / / / Leki Worldcup Race TI S Mitt

Leki Worldcup Race TI S Mitt

219,00 

Leki Worldcup Race TI S Mitt on kestävä ja lämmin kisalasketteluhanska. Trigger S systeemi mahdollistaa vaivattoman yhteensopivuuden Lekin sauvojen kanssa. Click!

Poista

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): 2209 Osastot: ,

Kuvaus

Leki Worldcup Race TI S Mitt on kestävä ja lämmin kisalasketteluhanska. Trigger S systeemi mahdollistaa vaivattoman yhteensopivuuden Lekin sauvojen kanssa. Click!

Yhdessä maailman Cupin laskijoiden kanssa kehitetty Speed S System mahdollistaa paremman otteen sauvasta.

Brand

Leki

Leki on maailman johtavia sauvavalmistajia. Yritys valmistaa sauvoja lasketteluun, retkeilyyn ja vaellukseen. Yrtyksen pääkonttori sijaitsee Saksassa jossa tuotteet myös kehitetään ja suunnitellaan. Lekillä on Tsekeissä oma tehdas jossa kaikki sauvat valmistetaan. Kaikki sauvat valmistetaan nykyaikaisten ja ympäristöystävällisten prosessien mukaisesti. Lekin missio on tarjota korkealaatuisia tuotteita, jotka kestävät kulutusta. Leki on myös erittäin innovatiivinen mistä kertoo esimerkiksi patentoitu trigger systeemi. Triggerin idea on sauva kahvassa. Kun pujotat sauvan remmin hanskasi ympärille niin pääset vapautumaan sauvasta vaivattomasti nappia painamalla. Ja kiinnitys takaisin sauvaa tapahtuu silmän räpäyksessä. Lekillä valmistaa myös trigger hanskoja jotka ovat yhteensopivia Lekin trigger sauvojen kanssa. Lekin talvimallisto kattaa sauvat joka tarpeeseen. Löytyy lastensauvoja, hiilikuidusta valmistettuja tukevia rinnesauvoja, oma erittäin laaja mallisto kisalaskijoille sekä teleskooppisauvat vapaalaskuun. Myös lapsille löytyy omat teleskooppisauva mallit.

Lisätiedot

Koko

10, 10.5, 11, 8, 9, 9.5