Leki Tour Stick Vario Carbon

169,00  109,00 -36%

30 päivän alin hinta: 109,00 .

Leki Tour Stick Vario Carbon on äärimmäisen monipuolinen, monikäyttöinen ja kestävä teleskooppi randosauva. Leki on kehittänyt upouuden ELD kokoontaittomekanismin kolmiosaiseen sauvaan, mikä tekee sauvan kokoon/kiinnitaitosta erittäin helppoa ja nopeaa.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): SG_344141 Osastot: ,

Kuvaus

Leki Tour Stick Vario Carbon on äärimmäisen monipuolinen, monikäyttöinen ja kestävä teleskooppi randosauva. Leki on kehittänyt upouuden ELD kokoontaittomekanismin kolmiosaiseen sauvaan, mikä tekee sauvan kokoon/kiinnitaitosta erittäin helppoa ja nopeaa. Sauvan ollessa kokoontaitettuna, pituutta pystyy säätämään 115 – 135cm välissä. Taittaessa sauvan kasaan, jää pituutta jäljelle vain päätähuimaavat 42cm. Täten saat sauvat mahtumaan melkein kaikenmallisiin reppuihin.

Sträpissä on neopreeni elementti mikä tarjoaa lisäeristystä oikein kylminä laskupäivinä. Kaksikomponenttinen sompa toimii monikäyttöisenä työkaluna mm. lumen tiputtamiseen ja raaputtamiseen.

  • 115 – 135cm (42cm kokoontaitettuna)
  • ELD kokoontaittomekanismi

Brand

Leki

Leki on maailman johtavia sauvavalmistajia. Yritys valmistaa sauvoja lasketteluun, retkeilyyn ja vaellukseen. Yrtyksen pääkonttori sijaitsee Saksassa jossa tuotteet myös kehitetään ja suunnitellaan. Lekillä on Tsekeissä oma tehdas jossa kaikki sauvat valmistetaan. Kaikki sauvat valmistetaan nykyaikaisten ja ympäristöystävällisten prosessien mukaisesti. Lekin missio on tarjota korkealaatuisia tuotteita, jotka kestävät kulutusta. Leki on myös erittäin innovatiivinen mistä kertoo esimerkiksi patentoitu trigger systeemi. Triggerin idea on sauva kahvassa. Kun pujotat sauvan remmin hanskasi ympärille niin pääset vapautumaan sauvasta vaivattomasti nappia painamalla. Ja kiinnitys takaisin sauvaa tapahtuu silmän räpäyksessä. Lekillä valmistaa myös trigger hanskoja jotka ovat yhteensopivia Lekin trigger sauvojen kanssa. Lekin talvimallisto kattaa sauvat joka tarpeeseen. Löytyy lastensauvoja, hiilikuidusta valmistettuja tukevia rinnesauvoja, oma erittäin laaja mallisto kisalaskijoille sekä teleskooppisauvat vapaalaskuun. Myös lapsille löytyy omat teleskooppisauva mallit.