Leki Patrol 3D

119,00  79,00 -34%

30 päivän alin hinta: 79,00 .

Leki Patrol 3D ovat Lekin mukavat ja kestävät lasketteluhanskat mitkä soveltuvat mainosti mm. freeride käyttöön. Hanska on valmistettu 100% korkealaatuisesta vuohennahasta.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): TP1950 Osastot: ,

Kuvaus

Leki Patrol 3D ovat Lekin mukavat ja kestävät lasketteluhanskat mitkä soveltuvat mainosti mm. freeride käyttöön. Hanska on valmistettu 100% korkealaatuisesta vuohennahasta. Neopreeninen varsi ylettyy reilusti ranteen yli, mikä estää viiman ja kylmän pääsemistä ranteen seudulle. Silikoni kämmenen puolella antaa loistavan pidon.

Hanska on yhteensopiva Lekin Trigger 3D- ja Trigger S sauvojen kanssa.

Ominaisuudet

• Trigger 3D- ja Trigger S yhteensopivat
• Comfort Fit: Aavistuksen leveämpi leikkaus
• Vettähylkivä
• Tuulenpitävä
• Unisex

Lisätiedot

Malli

11, 7, 8, 9

Brand

Leki

Leki on maailman johtavia sauvavalmistajia. Yritys valmistaa sauvoja lasketteluun, retkeilyyn ja vaellukseen. Yrtyksen pääkonttori sijaitsee Saksassa jossa tuotteet myös kehitetään ja suunnitellaan. Lekillä on Tsekeissä oma tehdas jossa kaikki sauvat valmistetaan. Kaikki sauvat valmistetaan nykyaikaisten ja ympäristöystävällisten prosessien mukaisesti. Lekin missio on tarjota korkealaatuisia tuotteita, jotka kestävät kulutusta. Leki on myös erittäin innovatiivinen mistä kertoo esimerkiksi patentoitu trigger systeemi. Triggerin idea on sauva kahvassa. Kun pujotat sauvan remmin hanskasi ympärille niin pääset vapautumaan sauvasta vaivattomasti nappia painamalla. Ja kiinnitys takaisin sauvaa tapahtuu silmän räpäyksessä. Lekillä valmistaa myös trigger hanskoja jotka ovat yhteensopivia Lekin trigger sauvojen kanssa. Lekin talvimallisto kattaa sauvat joka tarpeeseen. Löytyy lastensauvoja, hiilikuidusta valmistettuja tukevia rinnesauvoja, oma erittäin laaja mallisto kisalaskijoille sekä teleskooppisauvat vapaalaskuun. Myös lapsille löytyy omat teleskooppisauva mallit.