Leki Marbec 3D Mitt

119,00 

Leki Marbec 3D Mitt on erittäin tyylikäs ja lämmin rukkanen integroidulla Trigger 3D systeemillä. 100% korkealaatuisesta vuohennasta valmistettu hanska on hyvin mukava ja pehmeän oloinen. Marbec hanskassa yhdistyy huima vedenkesto, hengittävyys ja lämpimyys, kiitos Primaloft vuorauksen.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_646287 Osasto:

Kuvaus

Leki Marbec 3D Mitt on erittäin tyylikäs ja lämmin rukkanen integroidulla Trigger 3D systeemillä. 100% korkealaatuisesta vuohennasta valmistettu hanska on hyvin mukava ja pehmeän oloinen. Marbec hanskassa yhdistyy huima vedenkesto, hengittävyys ja lämpimyys, kiitos Primaloft vuorauksen. Kämmenpuolella on käytetty Silicone Nash pintaa, mikä takaa loistavan pidon sauvoista. Uusi Trigger 3D systeemi mahdollistaa hanskojen käytön yhdessä kaikkien Leki Trigger S sauvojen kanssa. Click!

  • Trigger Loop
  • Vedenkestävä

Lisätiedot

Malli

10, 11, 7, 8, 9

Brand

Leki

Leki on maailman johtavia sauvavalmistajia. Yritys valmistaa sauvoja lasketteluun, retkeilyyn ja vaellukseen. Yrtyksen pääkonttori sijaitsee Saksassa jossa tuotteet myös kehitetään ja suunnitellaan. Lekillä on Tsekeissä oma tehdas jossa kaikki sauvat valmistetaan. Kaikki sauvat valmistetaan nykyaikaisten ja ympäristöystävällisten prosessien mukaisesti. Lekin missio on tarjota korkealaatuisia tuotteita, jotka kestävät kulutusta. Leki on myös erittäin innovatiivinen mistä kertoo esimerkiksi patentoitu trigger systeemi. Triggerin idea on sauva kahvassa. Kun pujotat sauvan remmin hanskasi ympärille niin pääset vapautumaan sauvasta vaivattomasti nappia painamalla. Ja kiinnitys takaisin sauvaa tapahtuu silmän räpäyksessä. Lekillä valmistaa myös trigger hanskoja jotka ovat yhteensopivia Lekin trigger sauvojen kanssa. Lekin talvimallisto kattaa sauvat joka tarpeeseen. Löytyy lastensauvoja, hiilikuidusta valmistettuja tukevia rinnesauvoja, oma erittäin laaja mallisto kisalaskijoille sekä teleskooppisauvat vapaalaskuun. Myös lapsille löytyy omat teleskooppisauva mallit.