Leki Glace 3D Mitt

129,00 

Leki Glace 3D Mitt on naisten erittäin lämmin ja mukava rukkanen. Vedenkestävässä rukkasessa on lämmin Primaloft vuoraus ja hanskan sisältä löytyy sormikasmallinen sisähanska. Sormet pysyvät täten lämpiminä ilman että kädet alkavat hikoilemaan.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_399627 Osasto:

Kuvaus

Leki Glace 3D Mitt on naisten erittäin lämmin ja mukava rukkanen. Vedenkestävässä rukkasessa on lämmin Primaloft vuoraus ja hanskan sisältä löytyy sormikasmallinen sisähanska. Sormet pysyvät täten lämpiminä ilman että kädet alkavat hikoilemaan. Hanskan kämmenpuolella on käytetty lampaannahkaa, mikä parantaa hanskojen kestävyyttä. Uusi Trigger 3D systeemi mahdollistaa hanskojen käytön yhdessä kaikkien Leki Trigger S sauvojen kanssa. Click!

Mikäli haluat pitää kätesi lämpiminä kelistä ja kylmyydestä riippumatta, niin tässä on sinulle ratkaisu!

  • Löysä istuvuus
  • Erittäin lämpimät vuoraukset
  • Sormikasmalliset sisähanskat
  • Super Soft Skin
  • Trigger Loop

Lisätiedot

Malli

6, 7, 8

Brand

Leki

Leki on maailman johtavia sauvavalmistajia. Yritys valmistaa sauvoja lasketteluun, retkeilyyn ja vaellukseen. Yrtyksen pääkonttori sijaitsee Saksassa jossa tuotteet myös kehitetään ja suunnitellaan. Lekillä on Tsekeissä oma tehdas jossa kaikki sauvat valmistetaan. Kaikki sauvat valmistetaan nykyaikaisten ja ympäristöystävällisten prosessien mukaisesti. Lekin missio on tarjota korkealaatuisia tuotteita, jotka kestävät kulutusta. Leki on myös erittäin innovatiivinen mistä kertoo esimerkiksi patentoitu trigger systeemi. Triggerin idea on sauva kahvassa. Kun pujotat sauvan remmin hanskasi ympärille niin pääset vapautumaan sauvasta vaivattomasti nappia painamalla. Ja kiinnitys takaisin sauvaa tapahtuu silmän räpäyksessä. Lekillä valmistaa myös trigger hanskoja jotka ovat yhteensopivia Lekin trigger sauvojen kanssa. Lekin talvimallisto kattaa sauvat joka tarpeeseen. Löytyy lastensauvoja, hiilikuidusta valmistettuja tukevia rinnesauvoja, oma erittäin laaja mallisto kisalaskijoille sekä teleskooppisauvat vapaalaskuun. Myös lapsille löytyy omat teleskooppisauva mallit.