Leki Alpine Stick Vario Carbon

169,00  129,00 -24%

Leki Alpine Stick Vario Carbon on äärimmäisen monipuolinen, monikäyttöinen ja kestävä teleskooppi randosauva. Kolmesta sauvan osasta kaksi ovat hiilikuitua ja alin alumiinia. Täten sauva on kevyt mutta kestää alimman alumiiniosan ansiosta myös kolhuja.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): SG_681931 Osastot: ,

Kuvaus

Leki Alpine Stick Vario Carbon on äärimmäisen monipuolinen, monikäyttöinen ja kestävä teleskooppi randosauva. Kolmesta sauvan osasta kaksi ovat hiilikuitua ja alin alumiinia. Täten sauva on kevyt mutta kestää alimman alumiiniosan ansiosta myös kolhuja. Sauvan ollessa kokoontaitettuna, pituutta pystyy säätämään 115 – 135cm välissä. Taittaessa sauvan kasaan, jää pituutta jäljelle vain päätähuimaavat 42cm. Täten saat sauvat mahtumaan melkein kaikenmallisiin reppuihin.

  • 115 – 130cm (42cm kokoontaitettuna)
  • Trigger S mekanismi, Click!

Brand

Leki

Leki on maailman johtavia sauvavalmistajia. Yritys valmistaa sauvoja lasketteluun, retkeilyyn ja vaellukseen. Yrtyksen pääkonttori sijaitsee Saksassa jossa tuotteet myös kehitetään ja suunnitellaan. Lekillä on Tsekeissä oma tehdas jossa kaikki sauvat valmistetaan. Kaikki sauvat valmistetaan nykyaikaisten ja ympäristöystävällisten prosessien mukaisesti.

Lekin missio on tarjota korkealaatuisia tuotteita, jotka kestävät kulutusta. Leki on myös erittäin innovatiivinen mistä kertoo esimerkiksi patentoitu trigger systeemi. Triggerin idea on sauva kahvassa. Kun pujotat sauvan remmin hanskasi ympärille niin pääset vapautumaan sauvasta vaivattomasti nappia painamalla. Ja kiinnitys takaisin sauvaa tapahtuu silmän räpäyksessä. Lekillä valmistaa myös trigger hanskoja jotka ovat yhteensopivia Lekin trigger sauvojen kanssa.

Lekin talvimallisto kattaa sauvat joka tarpeeseen. Löytyy lastensauvoja, hiilikuidusta valmistettuja tukevia rinnesauvoja, oma erittäin laaja mallisto kisalaskijoille sekä teleskooppisauvat vapaalaskuun. Myös lapsille löytyy omat teleskooppisauva mallit.