Leki Aergonlite 2

119,00 

Leki Aergonlite 2 on kestävä kaksiosainen alumiini randosauva. Speed ​​Lock 2 mekanismi mahdollistaa nopean, tarkan ja vaivattoman pituussäädön 110-145cm välissä, vaikka olisikin hanskat päällä.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): SG_791765 Osasto:

Kuvaus

Leki Aergonlite 2 on kestävä kaksiosainen alumiini randosauva. Speed ​​Lock 2 mekanismi mahdollistaa nopean, tarkan ja vaivattoman pituussäädön 110-145cm välissä, vaikka olisikin hanskat päällä. Aergon Thermo Tour kahvat tarjoavat hyvän pidon ja varmuuden sauvaan.

Brand

Leki

Leki on maailman johtavia sauvavalmistajia. Yritys valmistaa sauvoja lasketteluun, retkeilyyn ja vaellukseen. Yrtyksen pääkonttori sijaitsee Saksassa jossa tuotteet myös kehitetään ja suunnitellaan. Lekillä on Tsekeissä oma tehdas jossa kaikki sauvat valmistetaan. Kaikki sauvat valmistetaan nykyaikaisten ja ympäristöystävällisten prosessien mukaisesti. Lekin missio on tarjota korkealaatuisia tuotteita, jotka kestävät kulutusta. Leki on myös erittäin innovatiivinen mistä kertoo esimerkiksi patentoitu trigger systeemi. Triggerin idea on sauva kahvassa. Kun pujotat sauvan remmin hanskasi ympärille niin pääset vapautumaan sauvasta vaivattomasti nappia painamalla. Ja kiinnitys takaisin sauvaa tapahtuu silmän räpäyksessä. Lekillä valmistaa myös trigger hanskoja jotka ovat yhteensopivia Lekin trigger sauvojen kanssa. Lekin talvimallisto kattaa sauvat joka tarpeeseen. Löytyy lastensauvoja, hiilikuidusta valmistettuja tukevia rinnesauvoja, oma erittäin laaja mallisto kisalaskijoille sekä teleskooppisauvat vapaalaskuun. Myös lapsille löytyy omat teleskooppisauva mallit.