Leki Aergon 2 Neonyellow

99,00  69,00 -30%

30 päivän alin hinta: 69,00 .

Leki Aergon 2 on kestävä ja helppokäyttöinen teleskooppisauva. Vahvasta alumiinista valmistettu kaksiosainen rakenne Speed Lock 2 lukituksella varmistaa loistavan käyttäjäkokemuksen ja varmatoimisuuden.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): TP1956 Osastot: ,

Kuvaus

Leki Aergon 2 on kestävä ja helppokäyttöinen teleskooppisauva. Vahvasta alumiinista valmistettu kaksiosainen rakenne Speed Lock 2 lukituksella varmistaa loistavan käyttäjäkokemuksen ja varmatoimisuuden. Sauvan pituutta pystyy säätämään 110- ja 150cm välillä, jopa hanskat kädessä.

Aergon Thermo Tour kahva on ergonominen ja mahdollistaa otteen pudottamisen alemmas jyrkän paikan tullessa.

Ominaisuudet
  • Kahva: Aergon Thermo Tour Long
  • Putkien halkaisijat: 18- ja 16mm
  • Alumiini: HTS 6.5
  • Lukitusmekanismi: Speed Lock 2
  • Säätövara: 110 – 150cm
  • Paino: 288g /sauva

Brand

Leki

Leki on maailman johtavia sauvavalmistajia. Yritys valmistaa sauvoja lasketteluun, retkeilyyn ja vaellukseen. Yrtyksen pääkonttori sijaitsee Saksassa jossa tuotteet myös kehitetään ja suunnitellaan. Lekillä on Tsekeissä oma tehdas jossa kaikki sauvat valmistetaan. Kaikki sauvat valmistetaan nykyaikaisten ja ympäristöystävällisten prosessien mukaisesti. Lekin missio on tarjota korkealaatuisia tuotteita, jotka kestävät kulutusta. Leki on myös erittäin innovatiivinen mistä kertoo esimerkiksi patentoitu trigger systeemi. Triggerin idea on sauva kahvassa. Kun pujotat sauvan remmin hanskasi ympärille niin pääset vapautumaan sauvasta vaivattomasti nappia painamalla. Ja kiinnitys takaisin sauvaa tapahtuu silmän räpäyksessä. Lekillä valmistaa myös trigger hanskoja jotka ovat yhteensopivia Lekin trigger sauvojen kanssa. Lekin talvimallisto kattaa sauvat joka tarpeeseen. Löytyy lastensauvoja, hiilikuidusta valmistettuja tukevia rinnesauvoja, oma erittäin laaja mallisto kisalaskijoille sekä teleskooppisauvat vapaalaskuun. Myös lapsille löytyy omat teleskooppisauva mallit.