Lange XT3 Free 95MV W 2023

469,00 
328,30 

30 päivän alin hinta: 469,00 .

Lange XT3 Free 95MV W on erinomainen esimerkki mihin kaikkeen nykypäivän naisten vapaalasku monot kykenevät.
Erinomainen valinta vaativaan laskuun ja kun lasku- tai nousuominaisuuksista ei haluta kompromisseja.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_678786 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Lange XT3 Free 95MV W on erinomainen esimerkki mihin kaikkeen nykypäivän naisten vapaalasku monot kykenevät.
Erittäin kevyellä kuorella rakennettu, 43 asteen liikkuvuudella sekä Dynafitin inserteillä varustettu mono. Erinomainen valinta vaativaan laskuun ja kun lasku- tai nousuominaisuuksista ei haluta kompromisseja.
Upouusi Active Power V-lock Ski/Hike kävelymoodi sekä Friction Free Hinge mahdollistaa hyvän liikkuvuuden, joten uudet laskulinjat ovat parin kevyen askeleen päässä.

  • 99mm lesti
  • Flex 95
  • Paino: 1589 g / mono (koko 24.5)

Lisätiedot

Malli

22.5, 23.5, 24.5, 25.5, 26.5

Brand

Lange

Monoihin erikoistuneena yrityksenä Lange valmistaa maailman laadukkaimpia ja suorituskykyisimpiä laskettelumonoja. Langen monoja löytyy kisalasketteluun-, vapaalaskuun-, allmountain laskuun- sekä rinteeseen. Langen DNA pohjautuu kisalaskettelumonojen valmistukseen, mutta merkiltä löytyy nykyään kaikentasoisille laskijoille sekä monenlaisille jaloille sopivat monot. XT Free monojen julkaisun jälkeen yritys tuli ryminällä vapaalaskumarkkinoille. Sarja on kehittynyt entisestään ja kantaa nyt nimeä XT3. Malliston alta löytyy eri lestin leveyksiä ja jäykkyyksiä miehille, naisille ja junioreille. Tämä tuotesarja on valmistettu nimenomaan niille, jotka haluavat nauttia alamäestä. Vaikka monoissa on hyvät rando-ominaisuudet niin laskuominaisuuksista ei ole tingitty yhtään.  Lange esitteli maailman ensimmäisen muovista valmistetun laskettelumonon vuonna 1962. Tämän jälkeen Lange onkin ollut yksi suosituimpia monoja kilpalaskijoilla. Brändi onkin kahminut valtavan kasan arvokisa mitaleita vuosien saatossa. Siniset monot on tuttu näky sekä nuorempien että vanhempien kilpalaskijoiden jaloissa.