Lange XT3 Free 120MV 2023

499,00 

Lange XT3 Free 120 ovat täydelliset sinulle, joka haluaa monon, jolla pärjää koko päivän niin rinteessä laskemisen kuin vuorien haikkaamisen parissa.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): TP427 Osastot: , ,

Kuvaus

Lange XT3 Free 120 on täydellinen vapaalaskumono niille, jotka kokevat 130 flexin olevan hieman jäykkä, mutta 110 liian pehmeä.
Kevyt Polyuretaani/Polyeteeni ulkokuorirakenne ja 120 flex mahdollistavat erinomaisen voimansiirron ja aggressiivisen laskun takamaaston haastavilla linjolla.
Lämpömuokattavan ja kevyen Dual 3D Full-sisäkengän ja 100mm leveän lestin ansiosta mukava, mutta tarkka istuvuus on saavutettavissa.

Upouusi Active Power V-lock Ski/Hike kävelymoodi yli 40° liikeradalla sekä Friction Free Hinge mahdollistaa hyvän liikkuvuuden, joten korkeimmat huiput ovat saavutettavissa.
Techsideinsertit mahdollistavat techsiteiden käytön.

Lange XT3 Free 120 ovat täydelliset sinulle, joka haluaa monon, jolla pärjää koko päivän niin rinteessä laskemisen kuin vuorien haikkaamisen parissa.

Ylös tai alas, XT 120 Free on paras!

  • 100mm lesti
  • Flex 120
  • Paino: 1770/mono (Koko 26.5)
  • Dual 3D Full-sisäkenkä
  • Yhteensopiva techsiteiden kanssa

Brand

Lange

Monoihin erikoistuneena yrityksenä Lange valmistaa maailman laadukkaimpia ja suorituskykyisimpiä laskettelumonoja. Langen monoja löytyy kisalasketteluun-, vapaalaskuun-, allmountain laskuun- sekä rinteeseen. Langen DNA pohjautuu kisalaskettelumonojen valmistukseen, mutta merkiltä löytyy nykyään kaikentasoisille laskijoille sekä monenlaisille jaloille sopivat monot. XT Free monojen julkaisun jälkeen yritys tuli ryminällä vapaalaskumarkkinoille. Sarja on kehittynyt entisestään ja kantaa nyt nimeä XT3. Malliston alta löytyy eri lestin leveyksiä ja jäykkyyksiä miehille, naisille ja junioreille. Tämä tuotesarja on valmistettu nimenomaan niille, jotka haluavat nauttia alamäestä. Vaikka monoissa on hyvät rando-ominaisuudet niin laskuominaisuuksista ei ole tingitty yhtään.  Lange esitteli maailman ensimmäisen muovista valmistetun laskettelumonon vuonna 1962. Tämän jälkeen Lange onkin ollut yksi suosituimpia monoja kilpalaskijoilla. Brändi onkin kahminut valtavan kasan arvokisa mitaleita vuosien saatossa. Siniset monot on tuttu näky sekä nuorempien että vanhempien kilpalaskijoiden jaloissa.

Lisätiedot

Malli

26.5, 27.5, 28.5, 29.5