Lange XT3 Free 115MV W 2023

529,00 
370,30 

30 päivän alin hinta: 529,00 .

Lange XT3 Free 115 W on naisten vapaalaskumono parhaimmillaan! Kevyt ja erittäin suorituskykyinen mono erinomaisilla nousu- ja laskuominaisuuksilla.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): TP422 Osastot: , , ,

Kuvaus

Lange XT3 Free 115 W on naisten vapaalaskumono parhaimmillaan! Kevyt ja erittäin suorituskykyinen mono erinomaisilla nousu- ja laskuominaisuuksilla.
Kevyt Polyuretaani/Polyeteeni ulkokuorirakenne ja 115 flexi mahdollistavat erinomaisen voimansiirron ja aggressiivisen laskun takamaaston haastavilla linjolla.
Lämpömuokattavan ja kevyen Dual 3D Full-sisäkengän ansiosta erittäin tarkka istuvuus on saavutettavissa.

Upouusi Active Power V-lock Ski/Hike kävelymoodi yli 40° liikeradalla sekä Friction Free Hinge mahdollistavat hyvän liikkuvuuden, joten korkeimmat huiput ovat saavutettavissa.
Techsideinsertit mahdollistavat techsiteiden käytön.

  • 100mm lesti
  • Flex 115
  • Paino: 1614 g/mono (Koko 24.5)
  • Dual 3D Full-sisäkenkä
  • Yhteensopiva techsiteiden kanssa

Lisätiedot

Malli

23.5, 24.5, 25.5, 26.5

Brand

Lange

Monoihin erikoistuneena yrityksenä Lange valmistaa maailman laadukkaimpia ja suorituskykyisimpiä laskettelumonoja. Langen monoja löytyy kisalasketteluun-, vapaalaskuun-, allmountain laskuun- sekä rinteeseen. Langen DNA pohjautuu kisalaskettelumonojen valmistukseen, mutta merkiltä löytyy nykyään kaikentasoisille laskijoille sekä monenlaisille jaloille sopivat monot. XT Free monojen julkaisun jälkeen yritys tuli ryminällä vapaalaskumarkkinoille. Sarja on kehittynyt entisestään ja kantaa nyt nimeä XT3. Malliston alta löytyy eri lestin leveyksiä ja jäykkyyksiä miehille, naisille ja junioreille. Tämä tuotesarja on valmistettu nimenomaan niille, jotka haluavat nauttia alamäestä. Vaikka monoissa on hyvät rando-ominaisuudet niin laskuominaisuuksista ei ole tingitty yhtään.  Lange esitteli maailman ensimmäisen muovista valmistetun laskettelumonon vuonna 1962. Tämän jälkeen Lange onkin ollut yksi suosituimpia monoja kilpalaskijoilla. Brändi onkin kahminut valtavan kasan arvokisa mitaleita vuosien saatossa. Siniset monot on tuttu näky sekä nuorempien että vanhempien kilpalaskijoiden jaloissa.