Lange XT 80 Wide S.C 2020

Lange XT 80 Wide Short Cuff on vauhtihirmuisten junioreiden täydellinen vapaalaskumono. Monossa yhdistyy todella hyvät rinne/haikkaus ominaisuudet mikä tekee monosta hyvin monipuolisen, mukavan ja varman oloisen.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_265853 Osastot: , , ,

Kuvaus

Lange XT 80 Wide Short Cuff on vauhtihirmuisten junioreiden täydellinen vapaalaskumono. Monossa yhdistyy todella hyvät rinne/haikkaus ominaisuudet mikä tekee monosta hyvin monipuolisen, mukavan ja varman oloisen. 43 asteen varren liikkuvuus haikkausmoodissa mahdollistaa vaivattoman kävelemisen, mutta ei kuitenkaan karsi laskuominaisuuksia.

Kevytpainoinen lämpömuokattava sisäkenkä takaa täydellisen istuvuuden ja mukavuuden.

  • 100mm lesti
  • Flex 80
  • Paino: 1800 g/mono (Koko 24.5)
  • Lämpömuokattava-sisäkenkä

Brand

Lange

Monoihin erikoistuneena yrityksenä Lange valmistaa maailman laadukkaimpia ja suorituskykyisimpiä laskettelumonoja. Langen monoja löytyy kisalasketteluun-, vapaalaskuun-, allmountain laskuun- sekä rinteeseen. Langen DNA pohjautuu kisalaskettelumonojen valmistukseen, mutta merkiltä löytyy nykyään kaikentasoisille laskijoille sekä monenlaisille jaloille sopivat monot. XT Free monojen julkaisun jälkeen yritys tuli ryminällä vapaalaskumarkkinoille. Sarja on kehittynyt entisestään ja kantaa nyt nimeä XT3. Malliston alta löytyy eri lestin leveyksiä ja jäykkyyksiä miehille, naisille ja junioreille. Tämä tuotesarja on valmistettu nimenomaan niille, jotka haluavat nauttia alamäestä. Vaikka monoissa on hyvät rando-ominaisuudet niin laskuominaisuuksista ei ole tingitty yhtään.  Lange esitteli maailman ensimmäisen muovista valmistetun laskettelumonon vuonna 1962. Tämän jälkeen Lange onkin ollut yksi suosituimpia monoja kilpalaskijoilla. Brändi onkin kahminut valtavan kasan arvokisa mitaleita vuosien saatossa. Siniset monot on tuttu näky sekä nuorempien että vanhempien kilpalaskijoiden jaloissa.

Lisätiedot

Koko

21.5, 22.5, 23.5, 24.5, 25.5, 26.0, 26.5, 27.5