Lange LX 95 W 2023

319,00 

Lange LX 95 W on aktiiviharrastajan leveämpi lestinen laadukas, suorituskykyinen ja reagoiva laskettelumono niin rinteeseen kuin rinteiden ulkopuolelle.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_879337 Osastot: , , ,

Kuvaus

Lange LX 95 W on aktiiviharrastajan leveämpi lestinen laadukas, suorituskykyinen ja reagoiva laskettelumono niin rinteeseen kuin rinteiden ulkopuolelle. 95 flexin jäykkyys mahdollistaa aggressiivisen ja tarkan laskemisen. Lämpömuokattavan Dual 3D Liner Performance sisäkengän ansiosta mukava ja tarkka istuvuus on saavutettavissa.

  • 102mm lesti
  • Flex 95

Brand

Lange

Monoihin erikoistuneena yrityksenä Lange valmistaa maailman laadukkaimpia ja suorituskykyisimpiä laskettelumonoja. Langen monoja löytyy kisalasketteluun-, vapaalaskuun-, allmountain laskuun- sekä rinteeseen. Langen DNA pohjautuu kisalaskettelumonojen valmistukseen, mutta merkiltä löytyy nykyään kaikentasoisille laskijoille sekä monenlaisille jaloille sopivat monot. XT Free monojen julkaisun jälkeen yritys tuli ryminällä vapaalaskumarkkinoille. Sarja on kehittynyt entisestään ja kantaa nyt nimeä XT3. Malliston alta löytyy eri lestin leveyksiä ja jäykkyyksiä miehille, naisille ja junioreille. Tämä tuotesarja on valmistettu nimenomaan niille, jotka haluavat nauttia alamäestä. Vaikka monoissa on hyvät rando-ominaisuudet niin laskuominaisuuksista ei ole tingitty yhtään.  Lange esitteli maailman ensimmäisen muovista valmistetun laskettelumonon vuonna 1962. Tämän jälkeen Lange onkin ollut yksi suosituimpia monoja kilpalaskijoilla. Brändi onkin kahminut valtavan kasan arvokisa mitaleita vuosien saatossa. Siniset monot on tuttu näky sekä nuorempien että vanhempien kilpalaskijoiden jaloissa.

Lisätiedot

Malli

22.5, 23.5, 24.5, 25.5, 26.5