Lange LX 85 W GW 2023

289,00 
202,30 

30 päivän alin hinta: 289,00 .

Lange LX 85 W on harrastajan leveämpilestinen laadukas ja reagoiva laskettelumono erinomaisella istuvuudella. 80 flexin jäykkyys mahdollistaa vauhdikkaan ja tarkan laskemisen.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_443233 Osastot: , , ,

Kuvaus

Lange LX 85 W on harrastajan leveämpilestinen laadukas ja reagoiva laskettelumono erinomaisella istuvuudella. 80 flexin jäykkyys mahdollistaa vauhdikkaan ja tarkan laskemisen. Langen uusi, Dual 3D Liner Sport sisäkenkä tarjoaa mukavuutta ja tarkkuutta. Lämpömuokattava ja lämmin Dual 3D-sisäkenkä kruunaa käyttökokemuksen.

  • 102mm lesti
  • Flex 85
  • Dual 3D Liner Sport sisäkenkä

Lisätiedot

Malli

22.5, 23.5, 24.5, 25.5, 26.5

Brand

Lange

Monoihin erikoistuneena yrityksenä Lange valmistaa maailman laadukkaimpia ja suorituskykyisimpiä laskettelumonoja. Langen monoja löytyy kisalasketteluun-, vapaalaskuun-, allmountain laskuun- sekä rinteeseen. Langen DNA pohjautuu kisalaskettelumonojen valmistukseen, mutta merkiltä löytyy nykyään kaikentasoisille laskijoille sekä monenlaisille jaloille sopivat monot. XT Free monojen julkaisun jälkeen yritys tuli ryminällä vapaalaskumarkkinoille. Sarja on kehittynyt entisestään ja kantaa nyt nimeä XT3. Malliston alta löytyy eri lestin leveyksiä ja jäykkyyksiä miehille, naisille ja junioreille. Tämä tuotesarja on valmistettu nimenomaan niille, jotka haluavat nauttia alamäestä. Vaikka monoissa on hyvät rando-ominaisuudet niin laskuominaisuuksista ei ole tingitty yhtään.  Lange esitteli maailman ensimmäisen muovista valmistetun laskettelumonon vuonna 1962. Tämän jälkeen Lange onkin ollut yksi suosituimpia monoja kilpalaskijoilla. Brändi onkin kahminut valtavan kasan arvokisa mitaleita vuosien saatossa. Siniset monot on tuttu näky sekä nuorempien että vanhempien kilpalaskijoiden jaloissa.