K2 Sight 2022

K2 Sight on jäykkä, vakaa laskea ja monipuolinen. Sight on saanut vähän lisää leveyttä joka edistää monipuolisuutta. Se on erinomaisen kevyt ja tarkka suksi ja on hyvä valinta parkkiin, pipeen ja kovaan laskuun parkin ulkopuolella. Suksi on jäykkyytensä ansiosta vauhdin kestävä ja omaa hyvät rinnelasku ominaisuudet.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_216531 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

K2 Sight on jäykkä, vakaa laskea ja monipuolinen. Sight on saanut päivityksien myötä aavistuksen lisää leveyttä, mikä edistää suksen monipuolisuutta. Erinomaisen kevyt ja tarkka suksi ja on hyvä valinta parkkiin, pipeen sekä myös kovaan laskuun parkin ulkopuolella. Suksi on jäykkyytensä ansiosta vauhdinkestävä ja omaa myös hyvät ominaisuudet rinnelaskuun.
All-Terrain Rocker tuo monipuolisuutta laskemiseen. Twintech Side Wall rakenne sekä 3,5mm paksut teräskanttit suojaavat suksen rakennetta iskuilta. Rivetit kannassa ja kärjessä pitävät paketin kasassa kovassakin menossa.

  • 88mm keskileveys
  • Carbon Boost Braid
  • All Terrain Rocker
  • Kestävä puuydin

Lisätiedot

Malli

149 cm, 159 cm, 169 cm, 179 cm

Brand

K2

K2 Skis on Yhdysvalloissa veljesten Paul ja Don Kirschnerin vuonna 1962 perustama yritys. K2 oli yksi ensimmäisistä suksimerkeistä, joka käytti suksiensa valmistukseen lasikuitua. Näin suksista saatiin huomattavasti kevyempiä ja eloisampia. Ensimmäiset 250 paria K2 suksia lähtikin markkinoille. Siitä lähtien yritys on ollut suksivalmistajien kärkinimiä, niin tuotekehityksessä kuin valmistuksessakin. Brändi on kehittynyt vuosin saatossa kaiken kattavaksi suksimerkiksi. K2selta löytyy nykyään suksia tarpeeseen kuin tarpeeseen. Suksi valikoima on kattava aina lasten suksista, tiukkoihin rinnesuksiin. Erityisosaamisalueena K2sella on ollut Twintip sukset sekä leveämmät all-mountain sukset. Nykyään myös rinnesukset ja monot ovat kehittyneet todella paljon ja näistäkin tuoteryhmistä löytyy useampia palkinnon voittaneita malleja. Monoja yritys alkoi valmistaa toissaan vasta myöhemmin ja silti he ottivat nopeasti markkinat haltuun. Mallisto kattaa rinne-, naisten-, allmountain- ja randomonot. Tänä päivänä K2 monoja löytyy useampien kauppojen hyllyiltä ja mallisto on erittäin onnistunut kokonaisuus. K2 Snowboards perustettiin Yhdysvalloissa vuonna 1987. Lumilautojen valmistus K2sella oli jatkumoa jo menestyksekkäälle suksien valmistukselle. Tietotaito materiaaleista sekä valmistustavoista oli jo hallussa suksipuolelta. Myös lumilautailun suosion kasvu edesauttoi siinä, että K2 lähti lumilautojen valmistukseen mukaan. Tänä päivä K2 onkin yksi isoimmista ja vanhimmista lumilautojen, siteiden ja kenkien valmistajista, joka on toiminut markkinoilla yhtäjaksoisesti. Mallisto on laajentunut vuosien saatossa todella paljon. K2sen tiimi on ollut aina täynnä maailman kärkinimiä, jotka auttavat tuotekehityksessä sekä markkinoinnissa. Onhan K2sella ollut muutamia suomalaisiakin pro mallin saaneita lumilautailijoita mm. Markus Hurme sekä Wille Yli-Luoma. Nykyään mallistosta löytyy laaja skaala all mountain ja takamaasto lautoja, splitboardeista leveämpiin erikoismalleihin. Suosittuja parkkilautoja sekä aloittelijoille sopivia pelejä, lapsia ja nuoria unohtamatta. Näihin kun yhdistää toimivat siteet ja kengät niin täydellinen paketti on valmis.