K2 Method B&E 2023

459,00 

K2 Method B&E, Phil Casabonin ja Henrik Harlautin pro malli. Tarkka, kevyt ja leveälestinen mono, jolla selvität kaikki esteet parkissa, tyylillä. Kolmiosainen rakenne antaa tasaisen jouston eteenpäin ja pitää kantapään paikallaan.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_181957 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

K2 Method B&E, Phil Casabonin ja Henrik Harlautin pro malli. Tarkka, kevyt ja leveälestinen parkkimono, jolla selvität kaikki esteet parkissa isosti ja tyylillä. Kolmiosainen rakenne antaa tasaisen jouston eteenpäin ja pitää kantapään paikallaan. Intuition sisäkenkä muokkautuu jalan mukaan ja leveä powerstrap antaa tarkan tuntuman ja hyvän voimansiirron sukseen. Uudessa mallissa on alin solki käännetty “toisinpäin”, mikä vähentää soljen kulumista ja mahdollista tökkäämistä reileihin tai lumeen tiukoissa käännöksissä.

Monon jäykkyyttä voidaan säätää etuläppää vaihtamalla. Lämpömuokattavan Intuition sisäkengän ansiosta monon istuvuus voidaan muokata yksilöllisesti. Jos haluat näyttää tyylikkäältä rinteessä niin valintasi on ehdottomasti Method B&E.

Parkkimonojen aatelia!

  • Korvaa mallin Full Tilt B&E Pro
  • Flex 90
  • 102 mm leveä lesti
  • Intuition Pro Wrap

Brand

K2

K2 Skis on Yhdysvalloissa veljesten Paul ja Don Kirschnerin vuonna 1962 perustama yritys. K2 oli yksi ensimmäisistä suksimerkeistä, joka käytti suksiensa valmistukseen lasikuitua. Näin suksista saatiin huomattavasti kevyempiä ja eloisampia. Ensimmäiset 250 paria K2 suksia lähtikin markkinoille. Siitä lähtien yritys on ollut suksivalmistajien kärkinimiä, niin tuotekehityksessä kuin valmistuksessakin. Brändi on kehittynyt vuosin saatossa kaiken kattavaksi suksimerkiksi. K2selta löytyy nykyään suksia tarpeeseen kuin tarpeeseen. Suksi valikoima on kattava aina lasten suksista, tiukkoihin rinnesuksiin. Erityisosaamisalueena K2sella on ollut Twintip sukset sekä leveämmät all-mountain sukset. Nykyään myös rinnesukset ja monot ovat kehittyneet todella paljon ja näistäkin tuoteryhmistä löytyy useampia palkinnon voittaneita malleja. Monoja yritys alkoi valmistaa toissaan vasta myöhemmin ja silti he ottivat nopeasti markkinat haltuun. Mallisto kattaa rinne-, naisten-, allmountain- ja randomonot. Tänä päivänä K2 monoja löytyy useampien kauppojen hyllyiltä ja mallisto on erittäin onnistunut kokonaisuus. K2 Snowboards perustettiin Yhdysvalloissa vuonna 1987. Lumilautojen valmistus K2sella oli jatkumoa jo menestyksekkäälle suksien valmistukselle. Tietotaito materiaaleista sekä valmistustavoista oli jo hallussa suksipuolelta. Myös lumilautailun suosion kasvu edesauttoi siinä, että K2 lähti lumilautojen valmistukseen mukaan. Tänä päivä K2 onkin yksi isoimmista ja vanhimmista lumilautojen, siteiden ja kenkien valmistajista, joka on toiminut markkinoilla yhtäjaksoisesti. Mallisto on laajentunut vuosien saatossa todella paljon. K2sen tiimi on ollut aina täynnä maailman kärkinimiä, jotka auttavat tuotekehityksessä sekä markkinoinnissa. Onhan K2sella ollut muutamia suomalaisiakin pro mallin saaneita lumilautailijoita mm. Markus Hurme sekä Wille Yli-Luoma. Nykyään mallistosta löytyy laaja skaala all mountain ja takamaasto lautoja, splitboardeista leveämpiin erikoismalleihin. Suosittuja parkkilautoja sekä aloittelijoille sopivia pelejä, lapsia ja nuoria unohtamatta. Näihin kun yhdistää toimivat siteet ja kengät niin täydellinen paketti on valmis.

Lisätiedot

Malli

25.5, 26.5, 27.5, 28.5, 29.5