K2 Method 2023

K2 Method on täydellinen mono monipuoliseen parkkilaskuun. Mainio valinta harrastajalle joka haluaa mukavuutta, mutta myös suorituskykyä.
Kolmiosainen rakenne antaa tasaisen jouston eteenpäin ja pitää kantapään paikallaan. Lämmin sisäkenkä pitää jalkasi lämpiminä kelistä riippumatta.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_582613 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

K2 Method on täydellinen mono monipuoliseen parkkilaskuun. Mainio valinta harrastajalle joka haluaa mukavuutta, mutta myös suorituskykyä.
Kolmiosainen rakenne antaa tasaisen jouston eteenpäin ja pitää kantapään paikallaan. Lämmin sisäkenkä pitää jalkasi lämpiminä kelistä riippumatta.
Hintaluokassaan yksi markkinoiden laadukkaimmista parkkimonoista leveämmälle jalalle. Uuteen malliin on myös lisätty kumi GripWalk pohjat, mitkä antavat huomattavasti paremman pidon kun sukset eivät ole jalassa.

Monon jäykkyyttä voidaan säätää etuläppää vaihtamalla. Lämpömuokattavan Intuition sisäkengän ansiosta monon istuvuus voidaan muokata yksilöllisesti.

Erittäin hyvä valinta monipuoliseen laskuun niin parkissa kuin parkin ulkopuolella.

  • Korvaa mallin Full Tilt Descendant 90
  • Flex 90
  • 102 mm leveä lesti
  • GripWalk

Lisätiedot

Malli

24.5, 25.5, 26.5, 27.5, 28.5, 29.5, 30.5

Brand

K2

K2 Skis on Yhdysvalloissa veljesten Paul ja Don Kirschnerin vuonna 1962 perustama yritys. K2 oli yksi ensimmäisistä suksimerkeistä, joka käytti suksiensa valmistukseen lasikuitua. Näin suksista saatiin huomattavasti kevyempiä ja eloisampia. Ensimmäiset 250 paria K2 suksia lähtikin markkinoille. Siitä lähtien yritys on ollut suksivalmistajien kärkinimiä, niin tuotekehityksessä kuin valmistuksessakin. Brändi on kehittynyt vuosin saatossa kaiken kattavaksi suksimerkiksi. K2selta löytyy nykyään suksia tarpeeseen kuin tarpeeseen. Suksi valikoima on kattava aina lasten suksista, tiukkoihin rinnesuksiin. Erityisosaamisalueena K2sella on ollut Twintip sukset sekä leveämmät all-mountain sukset. Nykyään myös rinnesukset ja monot ovat kehittyneet todella paljon ja näistäkin tuoteryhmistä löytyy useampia palkinnon voittaneita malleja. Monoja yritys alkoi valmistaa toissaan vasta myöhemmin ja silti he ottivat nopeasti markkinat haltuun. Mallisto kattaa rinne-, naisten-, allmountain- ja randomonot. Tänä päivänä K2 monoja löytyy useampien kauppojen hyllyiltä ja mallisto on erittäin onnistunut kokonaisuus. K2 Snowboards perustettiin Yhdysvalloissa vuonna 1987. Lumilautojen valmistus K2sella oli jatkumoa jo menestyksekkäälle suksien valmistukselle. Tietotaito materiaaleista sekä valmistustavoista oli jo hallussa suksipuolelta. Myös lumilautailun suosion kasvu edesauttoi siinä, että K2 lähti lumilautojen valmistukseen mukaan. Tänä päivä K2 onkin yksi isoimmista ja vanhimmista lumilautojen, siteiden ja kenkien valmistajista, joka on toiminut markkinoilla yhtäjaksoisesti. Mallisto on laajentunut vuosien saatossa todella paljon. K2sen tiimi on ollut aina täynnä maailman kärkinimiä, jotka auttavat tuotekehityksessä sekä markkinoinnissa. Onhan K2sella ollut muutamia suomalaisiakin pro mallin saaneita lumilautailijoita mm. Markus Hurme sekä Wille Yli-Luoma. Nykyään mallistosta löytyy laaja skaala all mountain ja takamaasto lautoja, splitboardeista leveämpiin erikoismalleihin. Suosittuja parkkilautoja sekä aloittelijoille sopivia pelejä, lapsia ja nuoria unohtamatta. Näihin kun yhdistää toimivat siteet ja kengät niin täydellinen paketti on valmis.