K2 Instrument 2021

K2 Instrument 2021 on puuteri/ Allmountainlauta. Toimii kans rinteessä mutta on suunnattu olla puiden välissä rinteiden ulkopuolella.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): TP540 Osasto:

Kuvaus

K2 Instrument on monipuoliselle ja leikkisälle laskijalle suunniteltu all-mountain jokapaikanhöylä. Mikäli laskutyyliisi kuuluu leikkisät kruisailut rinteissä, rinteiden reunoilta löytyvistä hypyistä hyppiminen ja satunnaiset offarilaskut, niin tässä on sinulle pomminvarma valinta.

Kyseessä on directional lauta directional camberilla, missä on käytetty Volume Shift™ suunnittelua. Tämän myötä lauta on lyhyempi, aavistuksen leveämpi ja runsaasti ketterämpi. Pidempi kääntösäde kärjessä rauhoittaa käännökseen lähtemistä ja lyhyempi kääntösäde jalkojen alla mahdollistaa varsin agressiiviset ja nopeat carving käännökset. 2cm setback ja 10mm taper antaa sopivasti kelluvuutta pehmeän lumen pöllyttämiseen.

Lauta kätkee sisälleen jämäkän mutta eloisan S1 ytimen. Carbon Torque Forks™ vahvikkeet yltää inserteistä laudan kärjen ja kannan leikkaaviin kohtiin. Vahvikkeet lisäävät voimansiirtoa kanteille huimasti. Koko ihanuuden ympärille on laminoitu K2 ICG™ 10 Biax lasikuitulaminaatti.

Ominaisuudet
  • Jäykkyys: 7 (1-10)
  • Directional Rocker & Camber
  • S1 ydin
  • Sintered 4000 Base (supernopea pohja)

Lisätiedot

Malli

157cm

Brand

K2

K2 Skis on Yhdysvalloissa veljesten Paul ja Don Kirschnerin vuonna 1962 perustama yritys. K2 oli yksi ensimmäisistä suksimerkeistä, joka käytti suksiensa valmistukseen lasikuitua. Näin suksista saatiin huomattavasti kevyempiä ja eloisampia. Ensimmäiset 250 paria K2 suksia lähtikin markkinoille. Siitä lähtien yritys on ollut suksivalmistajien kärkinimiä, niin tuotekehityksessä kuin valmistuksessakin. Brändi on kehittynyt vuosin saatossa kaiken kattavaksi suksimerkiksi. K2selta löytyy nykyään suksia tarpeeseen kuin tarpeeseen. Suksi valikoima on kattava aina lasten suksista, tiukkoihin rinnesuksiin. Erityisosaamisalueena K2sella on ollut Twintip sukset sekä leveämmät all-mountain sukset. Nykyään myös rinnesukset ja monot ovat kehittyneet todella paljon ja näistäkin tuoteryhmistä löytyy useampia palkinnon voittaneita malleja. Monoja yritys alkoi valmistaa toissaan vasta myöhemmin ja silti he ottivat nopeasti markkinat haltuun. Mallisto kattaa rinne-, naisten-, allmountain- ja randomonot. Tänä päivänä K2 monoja löytyy useampien kauppojen hyllyiltä ja mallisto on erittäin onnistunut kokonaisuus. K2 Snowboards perustettiin Yhdysvalloissa vuonna 1987. Lumilautojen valmistus K2sella oli jatkumoa jo menestyksekkäälle suksien valmistukselle. Tietotaito materiaaleista sekä valmistustavoista oli jo hallussa suksipuolelta. Myös lumilautailun suosion kasvu edesauttoi siinä, että K2 lähti lumilautojen valmistukseen mukaan. Tänä päivä K2 onkin yksi isoimmista ja vanhimmista lumilautojen, siteiden ja kenkien valmistajista, joka on toiminut markkinoilla yhtäjaksoisesti. Mallisto on laajentunut vuosien saatossa todella paljon. K2sen tiimi on ollut aina täynnä maailman kärkinimiä, jotka auttavat tuotekehityksessä sekä markkinoinnissa. Onhan K2sella ollut muutamia suomalaisiakin pro mallin saaneita lumilautailijoita mm. Markus Hurme sekä Wille Yli-Luoma. Nykyään mallistosta löytyy laaja skaala all mountain ja takamaasto lautoja, splitboardeista leveämpiin erikoismalleihin. Suosittuja parkkilautoja sekä aloittelijoille sopivia pelejä, lapsia ja nuoria unohtamatta. Näihin kun yhdistää toimivat siteet ja kengät niin täydellinen paketti on valmis.