K2 Diverge SC 2023

569,00 

K2 Diverge SC on erinomaisilla nousu- ja laskuominaisuuksilla varustettu mono joka on yhteensopiva myös tech-siteiden kanssa. Kyseinen malli on tehty yhteistyössä pro laskijan Sammy Carlsonin kanssa.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_437362 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

K2 Diverge SC on erinomaisilla nousu- ja laskuominaisuuksilla varustettu mono joka on yhteensopiva myös tech-siteiden kanssa. Kyseinen malli on tehty yhteistyössä pro laskijan Sammy Carlsonin kanssa.

Perinteitä kunnioittaen mono on kolmiosainen, ja siinä on irroitettava iltti (etuläppä) josta jäykkyys säädetään. Diverge monossa on 120 flexin jäykyys minkä antaa laskijalle tukea ja tarkkuutta vaativissakin tilanteissa. Monoon on saatavissa myös jäykempi läppä (flex 12) varaosana. Monossa on helposti muokattava ja kevyt ulkokuori sekä täysin lämpömuokattava Intuition sisäkenkä. Lestin leveys on 102mm. Mukana myös extra J-barit joilla saa kantapään alueelle lisää tukea mikäli sitä tarvitaan. Monon varressa jopa 60° liikerata kävelymoodissa. Nousuja sekä laskuja varten monon saa säädettyä juuri itselleen sopivaksi.

K2 Diverge SC on loistava valinta mm. parkkilaskijalle, joka haluaa yhdet monot joilla pärjää niin parkissa kuin takamaastossa.

Ominaisuudet
  • Korvaa mallin Full Tilt Ascendant SC
  • 120 Flex
  • 102mm leveä lesti
  • Irroitettava etuläppä
  • Intuition Pro Tour Wrap sisäkenkä
  • 60 asteen liikkuvuus
  • Tech-insertit
  • Paino: 26.5 – 1860g Ski Mode / 1700 Tour Mode etuläppä irroitettuna

Brand

K2

K2 Skis on Yhdysvalloissa veljesten Paul ja Don Kirschnerin vuonna 1962 perustama yritys. K2 oli yksi ensimmäisistä suksimerkeistä, joka käytti suksiensa valmistukseen lasikuitua. Näin suksista saatiin huomattavasti kevyempiä ja eloisampia. Ensimmäiset 250 paria K2 suksia lähtikin markkinoille. Siitä lähtien yritys on ollut suksivalmistajien kärkinimiä, niin tuotekehityksessä kuin valmistuksessakin. Brändi on kehittynyt vuosin saatossa kaiken kattavaksi suksimerkiksi. K2selta löytyy nykyään suksia tarpeeseen kuin tarpeeseen. Suksi valikoima on kattava aina lasten suksista, tiukkoihin rinnesuksiin. Erityisosaamisalueena K2sella on ollut Twintip sukset sekä leveämmät all-mountain sukset. Nykyään myös rinnesukset ja monot ovat kehittyneet todella paljon ja näistäkin tuoteryhmistä löytyy useampia palkinnon voittaneita malleja. Monoja yritys alkoi valmistaa toissaan vasta myöhemmin ja silti he ottivat nopeasti markkinat haltuun. Mallisto kattaa rinne-, naisten-, allmountain- ja randomonot. Tänä päivänä K2 monoja löytyy useampien kauppojen hyllyiltä ja mallisto on erittäin onnistunut kokonaisuus. K2 Snowboards perustettiin Yhdysvalloissa vuonna 1987. Lumilautojen valmistus K2sella oli jatkumoa jo menestyksekkäälle suksien valmistukselle. Tietotaito materiaaleista sekä valmistustavoista oli jo hallussa suksipuolelta. Myös lumilautailun suosion kasvu edesauttoi siinä, että K2 lähti lumilautojen valmistukseen mukaan. Tänä päivä K2 onkin yksi isoimmista ja vanhimmista lumilautojen, siteiden ja kenkien valmistajista, joka on toiminut markkinoilla yhtäjaksoisesti. Mallisto on laajentunut vuosien saatossa todella paljon. K2sen tiimi on ollut aina täynnä maailman kärkinimiä, jotka auttavat tuotekehityksessä sekä markkinoinnissa. Onhan K2sella ollut muutamia suomalaisiakin pro mallin saaneita lumilautailijoita mm. Markus Hurme sekä Wille Yli-Luoma. Nykyään mallistosta löytyy laaja skaala all mountain ja takamaasto lautoja, splitboardeista leveämpiin erikoismalleihin. Suosittuja parkkilautoja sekä aloittelijoille sopivia pelejä, lapsia ja nuoria unohtamatta. Näihin kun yhdistää toimivat siteet ja kengät niin täydellinen paketti on valmis.

Lisätiedot

Koko

25,5, 26.5, 27.5, 28.5, 29.5, 30.5