/ / / / K2 Disruption 78 Ti 2022

K2 Disruption 78 Ti 2022

679,00 

K2 Disruption 78 Ti on suunniteltu laskijoille ketkä haluaa tarkan, vakaan, ketterän sekä monipuolisen suksen. Täysin uudessa Disruption sarjan suksissa on käytetty intergalaktista teknologiaa mikä on mahdollistanut uskomattoman hyvän kanttipidon ja vakauden.

Poista

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): 2382 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

K2 Disruption 78 Ti on suunniteltu laskijoille ketkä haluaa tarkan, vakaan, ketterän sekä monipuolisen suksen. Täysin uudessa Disruption sarjan suksissa on käytetty intergalaktista teknologiaa mikä on mahdollistanut uskomattoman hyvän kanttipidon ja vakauden.

Disruption 78 Ti on erittäin suorituskykyinen suksi joka soveltuu vaativaan käyttöön. Suksen rakenteessa on käytetty Ti I-Beam teknologiaa sekä Dark Matter Damping joka jäykistää sekä vakauttaa suksea, antaa äärimmäisen hyvän kanttipidon ja mahdollistaa hyvin vauhdikkaan laskun. Yhdistettynä Markerin MXC 12 Tcx Light siteisiin suksi saa entistä paremman kanttipidon sekä voimansiirron. 78mm keskileveys mahdollistaa nopeat käännökset ja Speed Rocker profiili antaa suorituskykyä vaihteleviin olosuhteisiin.

Nämä sukset ovat täydelliset aggressiiviselle laskijalle joka haluaa täysluoton suksiinsa, vauhdista ja olosuhteista riippumatta!

  • Sis. siteen Marker Marker MXC 12 Tcx Light siteen
  • Tip Rocker
  • Dark Matter Damping
  • Ti I-Beam

Brand

K2

K2 Skis on Yhdysvalloissa veljesten Paul ja Don Kirschnerin vuonna 1962 perustama yritys. K2 oli yksi ensimmäisistä suksimerkeistä, joka käytti suksiensa valmistukseen lasikuitua. Näin suksista saatiin huomattavasti kevyempiä ja eloisampia. Ensimmäiset 250 paria K2 suksia lähtikin markkinoille. Siitä lähtien yritys on ollut suksivalmistajien kärkinimiä, niin tuotekehityksessä kuin valmistuksessakin. Brändi on kehittynyt vuosin saatossa kaiken kattavaksi suksimerkiksi. K2selta löytyy nykyään suksia tarpeeseen kuin tarpeeseen. Suksi valikoima on kattava aina lasten suksista, tiukkoihin rinnesuksiin. Erityisosaamisalueena K2sella on ollut Twintip sukset sekä leveämmät all-mountain sukset. Nykyään myös rinnesukset ja monot ovat kehittyneet todella paljon ja näistäkin tuoteryhmistä löytyy useampia palkinnon voittaneita malleja. Monoja yritys alkoi valmistaa toissaan vasta myöhemmin ja silti he ottivat nopeasti markkinat haltuun. Mallisto kattaa rinne-, naisten-, allmountain- ja randomonot. Tänä päivänä K2 monoja löytyy useampien kauppojen hyllyiltä ja mallisto on erittäin onnistunut kokonaisuus. K2 Snowboards perustettiin Yhdysvalloissa vuonna 1987. Lumilautojen valmistus K2sella oli jatkumoa jo menestyksekkäälle suksien valmistukselle. Tietotaito materiaaleista sekä valmistustavoista oli jo hallussa suksipuolelta. Myös lumilautailun suosion kasvu edesauttoi siinä, että K2 lähti lumilautojen valmistukseen mukaan. Tänä päivä K2 onkin yksi isoimmista ja vanhimmista lumilautojen, siteiden ja kenkien valmistajista, joka on toiminut markkinoilla yhtäjaksoisesti. Mallisto on laajentunut vuosien saatossa todella paljon. K2sen tiimi on ollut aina täynnä maailman kärkinimiä, jotka auttavat tuotekehityksessä sekä markkinoinnissa. Onhan K2sella ollut muutamia suomalaisiakin pro mallin saaneita lumilautailijoita mm. Markus Hurme sekä Wille Yli-Luoma. Nykyään mallistosta löytyy laaja skaala all mountain ja takamaasto lautoja, splitboardeista leveämpiin erikoismalleihin. Suosittuja parkkilautoja sekä aloittelijoille sopivia pelejä, lapsia ja nuoria unohtamatta. Näihin kun yhdistää toimivat siteet ja kengät niin täydellinen paketti on valmis.

Lisätiedot

Pituus

163 cm, 170 cm, 177 cm, 184 cm

Pituus (cm)163170177184
Leveys kärki (mm)--123-
Leveys keski (mm)--78-
Leveys kanta (mm)--109-
Kääntösäde (m)--17.8-