K2 Contour 2021

K2 Contour lumilautakengät ovat suunniteltu naisille ketkä etsivät lumilautakenkää jossa yhdistyy tarkkuus ja suorituskyky. Contour kengissä on K2 malliston jäykin flex, mikä mahdollistaa erittäin vauhdikkaan ja tarkan laskemisen.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_762731 Osasto:

Kuvaus

K2 Contour lumilautakengät ovat suunniteltu naisille ketkä etsivät lumilautakenkää jossa yhdistyy tarkkuus ja suorituskyky. Contour kengissä on K2 malliston jäykin flex, mikä mahdollistaa erittäin vauhdikkaan ja tarkan laskemisen. Lämpömuokattavat Intuition Control sisäkengät mahdollistavat erittäin mukavan ja tarkan istuvuuden ja premium kumipohjat vähentävät tärinää. Boa kiristksen avulla kengän voi kiristää tiukalle vaivattomasti ja nopeasti.

  • Flex 8 (1-10)

Lisätiedot

Koko

10 (42), 6 (36.5), 6.5 (37), 7 (38), 7.5 (39), 8 (39.5), 8.5 (40), 9 (40.5)

Brand

Burton

Burton perustettiin Amerikan Vermontissa vuonna 1977. Perustajana toimi todellinen lajilegenda Jake Burton. Jake omisti koko elämänsä lumilautailulle. Hän oli yksi lumilautailun uranuurtajia joka antoi lajille paljon ja nautti suuren suurta kunnioitusta lumilautailjoiden parissa. Jake menehtyi vuonna 2019. Hän kasvatti Burtonista maailman suurimman lumilautabrändin ja oli mukana viemässä lumilautailun ilosanomaa maailman joka kolkkaan. Burton on maailman tunnetuin lumilauta brändi. Yritys valmistaa lumilautoja, siteitä, kenkiä, vaatteita ja varusteita lumilautailuun. Lautamallisto on ällistyttävän laaja ja sieltä löytyy takuulla oikea lauta jokaiselle laskijalle. Kaikki on huomioitu, mallistosta löytyy lautoja lapsille, junioreille, naisille, miehille, vapaalaskuun, parkkiin ja rinteeseen. Myös split lautoja löytyy mallistosta. Burtonin tuotekehitys on kovaa tasoa. Joka vuosi merkiltä tulee uusia innovatiivisia ratkaisuja, jotka vievät lumilautailua eteenpäin. Uusimpana innovaationa voidaan mainita uus-vanha keksintö step-on siteet. Näissä lautasiteissä ei ole perinteisiä remmejä ollenkaan vaan laskija pelkästää astuu kengillä siteen päälle. Kenkä lukittuu siteeseen vaivattomasti eikä laskijan tarvitse kyykkiä kiinnittämään siteen remmejä. Kenkä voidaan irroittaa vaivattomasti siteen sivussa olevasta lukosta. Yritksen intohimo lumilautailua kohtaan on nähtävillä joka päiväisessä tekemisessä. Merkin laudat näkyvät usein palkintopallilla suurissa kisoissa. Ei ole sattumaa, että maailmanhuiput haluavat lasketa Burtonin laudoilla. Ikoninen logo tunnetaan kaikkialla. Burton on vahvasti mukana kestävässä kehityksessä. He tuntevat olevansa myös vastuussa siitä, että tulevat sukupolvet pääsevät nauttimaan lumisista vuoristomaisemista sekä lumilautailun ilosta.