Hestra Heli Ski Female Mitt Yellow

149,00 
104,30 

30 päivän alin hinta: 149,00 .

Hestran erittäin lämpimät, vedenpitävät ja kestävät lasketteluhanskat naisille. Vuohen nahka tekee hanskasta vedenpitävän.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_446694 Osasto:

Kuvaus

Hestran erittäin lämpimät, vedenpitävät ja kestävät lasketteluhanskat naisille. Vuohen nahka tekee hanskasta vedenpitävän.

  • Irroitettava sisävuori

Lisätiedot

Malli

6, 7, 8, 9

Brand

Hestra

Hestra on yksi maailman johtavista käsineiden valmistajista. Hanskoissa käytetään erittäin laadukkaita materiaaleja ja jokaiseen malliin käytetään runsaasti aikaa kehittämiseen ja testaamiseen. Hestra tekee hanskojen suunnittelun ja tuotekehityksen yhteistyössä mm. maailman huippuluokan laskettelijoiden kanssa. Yritys perustettiin jo vuonna 1936 ja toimintaa pyörittää edelleen perustajan perheen kolmas sekä neljäs sukupolvi. Kaikki suunnittelu ja kehittäminen tehdään edelleen yrityksen pääkonttorissa pienessä Hestran kylässä Ruotsissa. Kaikki hanskat valmisetaan Hestran omilla tehtailla ja yritys mm. ostaa henkilökohtaisesti kaikki materiaalit mitä hanskoihin käytetään. Tämä varmistaa korkean laadun ja ensiluokkaiset materiaalit. Vuonna 2019 yritys valmisti yli 2 miljoonaa paria käsineitä. Hestran jakelijoita ja jälleenmyyjiä löytyy yli 30 maasta.