Head WCR e-GS Rebel 2023

649,00 

Head WCR e-GS on täsyverinen kilpakäyttöön suunniteltu suurpujottelu suksi. Suksi soveltuu sekä juniori, että master laskijoille. Headin kisasukset ovat tunnettuja toimivuudestaan myös maailman huipulla ja Headin suurpuikka suksilla on voitettu enemmän Olympiamitalleja kuin millään muulla merkillä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): TP229 Osastot: , ,

Kuvaus

Head WCR e-GS on täsyverinen kilpakäyttöön suunniteltu suurpujottelu suksi. Suksi soveltuu sekä juniori, että master laskijoille. Headin kisasukset ovat tunnettuja toimivuudestaan myös maailman huipulla ja Headin suurpuikka suksilla on voitettu enemmän Olympiamitalleja kuin millään muulla merkillä. Uuteen versioon on myös lisätty Headin energiahallinta piiri (EMC) mikä vähentää suksien tärinää kovemmassa vauhdissa.
  • Soveltuu Audicup ikäisille kilpalaskijoille sekä masterlaskijoille
Ominaisuudet
  • EMC
  • Graphene Worldcup Sandwich Construction
  • RD Racing Top Sheet
  • Race Structured High Speed UHM C Base
  • Rebel Camber
  • Infra-Red Base Waxing
  • Plate: RACEPLATE WCR 14 Short

Lisätiedot

Malli

176cm, 181cm, 186cm

Brand

Head

HEAD Sport GmbH on johtava, maailmanlaajuinen talviurheilu- ja mailapelivälineiden sekä -vaatteiden valmistaja ja jakelija. Headin missiona on kehittää urheiluvälineitä, joiden avulla urheilijat, niin ammattilaiset kuin vapaa-ajan harrastajatkin, saavuttavat parhaan mahdollisen suorituskykynsä. Brändin pääkonttori sijaitsee Itävallan Kennelbachissa, missä 300 ihmistä tekee päivittäin parhaansa tuon tavoitteen saavuttamiseksi. Ilmailuinsinööri Howard Head perusti brändin Yhdysvalloissa vuonna 1950. Mies ihmetteli hiihtoreissullaan, miksi muovin ja metallin aikakaudella kaikki sukset tehtiin edelleen pelkästä puusta. Kahden vuoden kehitystyön tuloksena syntyi alumiini- ja muovi-laminoitu suksi, joka teki käännöksistä huomattavasti helpompia. 1960-luvulle päästäessä brändi oli valloittanut jo yli 50% markkinaosuuden Yhdysvalloissa. Brändi onkin ollut erittäin innovatiivinen syntyhetkiltään nykypäivään. Alumiinin jälkeen suksiin tuotiin lasikuitu. 1960-luvun lopulla tennismailat kokivat mullistuksen, kun sama merkki keksi tehdä alumiinirunkoisen tennismailan. Sittemmin brändi toi tuotteisiinsa titaniumin, grafiitin ja grafeenin. Kilpailuhenkisenä merkkinä HEAD on erittäin tuttu näky palkintopalleilla niin alppihiihdon maailmancupissa, olympialaisissa kuin MM-kisoissakin, keräten vuosittain huikean piste- ja mitalisaaliin. Suomalaisista brändin tallissa laskevat Samu Torsti ja Jesper Pohjolainen. Sama tahti on tenniksen ja padelin huipputurnauksissa. Esimerkiksi miesten tenniksen maailman sadan parhaan listalla on 25 Headin pelaajaa, mukana ykkösnimi Novak Djokovic ja Suomen Emil Ruusuvuori. Kun tuotteita kehitetään huippu-urheilijoiden tarpeisiin, on selvää, että tuloksista pääsevät nauttimaan myös kaikki harrasteurheilijat. Supershape-rinnesuksisarjan eMagnum on vuosikaudet ollut maailman myydyin rinnesuksimalli. Vapaalaskusuksi Kore puolestaan on puhuttanut ja vetänyt hiihtokansaa puoleensa kuin vastasatanut valkoinen puuterilumi konsanaan. Naisten silmiä hivelee edellä mainittujenkin lisäksi Joy-sarja, jonka karkkiakin kauniimman ulkonäön ei kuitenkaan pidä antaa hämätä, sillä suorituskyky on niissäkin huippuluokkaa. Headin tuotevalikoima kattaa niin laskettelun, lumilautailun, tenniksen, padelin kuin squashinkin kaikkine välineineen, varusteineen ja vaatteineen. Yrityksen omistukseen kuuluvat myös mm. sideyhtiö Tyrolia ja uintivälinepuolelta tutut Mares ja Zoggs.
Pituus (cm)176181186
Leveys kärki (mm)102102102
Leveys keski (mm)656565
Leveys kanta (mm)878687
Kääntösäde (m)232525