Head Supershape e-Titan 2023

749,00 

Head Supershape e-Titan on korkealaatuinen ja suorituskykyinen rinne/all mountain tykki. Suksi leikkaa kovalla rinteellä mainiosti, mutta mahdollistaa myös käännökset rinteen ulkopuolella ja kevään sohjokeleillä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_553626 Osastot: , ,

Kuvaus

Head Supershape e-Titan on korkealaatuinen ja suorituskykyinen rinne/all mountain tykki. Suksi leikkaa kovalla rinteellä mainiosti, mutta mahdollistaa myös käännökset rinteen ulkopuolella ja kevään sohjokeleillä. Tämä suksi on tehty aktiivilaskijoille ja kokeneille tykittelijöille. Uudessa mallissa on käytetty innovatiivista EMC teknologiaa, mikä vähentää suksen värähtelyä ja lisää vakautta huomattavasti. Graphene teknologian avulla on saatu painon jakautumista optimoitua siten, että laskijalla olisi mahdollisimman hyvä tasapaino ja suksen hallittavuus.

Suksi on täydellinen valinta sinulle joka haluaa laskea monipuolisesti, vauhdilla, vaihtelevissa olosuhteissa.

  • Sis. Tyrolia PRD 12 GW (DIN 3,5-12) siteet
  • Speed Rocker
  • EMC vaimennusteknologia
  • UHM-C Race pohjamateriaali

Brand

Head

HEAD Sport GmbH on johtava, maailmanlaajuinen talviurheilu- ja mailapelivälineiden sekä -vaatteiden valmistaja ja jakelija. Headin missiona on kehittää urheiluvälineitä, joiden avulla urheilijat, niin ammattilaiset kuin vapaa-ajan harrastajatkin, saavuttavat parhaan mahdollisen suorituskykynsä. Brändin pääkonttori sijaitsee Itävallan Kennelbachissa, missä 300 ihmistä tekee päivittäin parhaansa tuon tavoitteen saavuttamiseksi. Ilmailuinsinööri Howard Head perusti brändin Yhdysvalloissa vuonna 1950. Mies ihmetteli hiihtoreissullaan, miksi muovin ja metallin aikakaudella kaikki sukset tehtiin edelleen pelkästä puusta. Kahden vuoden kehitystyön tuloksena syntyi alumiini- ja muovi-laminoitu suksi, joka teki käännöksistä huomattavasti helpompia. 1960-luvulle päästäessä brändi oli valloittanut jo yli 50% markkinaosuuden Yhdysvalloissa. Brändi onkin ollut erittäin innovatiivinen syntyhetkiltään nykypäivään. Alumiinin jälkeen suksiin tuotiin lasikuitu. 1960-luvun lopulla tennismailat kokivat mullistuksen, kun sama merkki keksi tehdä alumiinirunkoisen tennismailan. Sittemmin brändi toi tuotteisiinsa titaniumin, grafiitin ja grafeenin. Kilpailuhenkisenä merkkinä HEAD on erittäin tuttu näky palkintopalleilla niin alppihiihdon maailmancupissa, olympialaisissa kuin MM-kisoissakin, keräten vuosittain huikean piste- ja mitalisaaliin. Suomalaisista brändin tallissa laskevat Samu Torsti ja Jesper Pohjolainen. Sama tahti on tenniksen ja padelin huipputurnauksissa. Esimerkiksi miesten tenniksen maailman sadan parhaan listalla on 25 Headin pelaajaa, mukana ykkösnimi Novak Djokovic ja Suomen Emil Ruusuvuori. Kun tuotteita kehitetään huippu-urheilijoiden tarpeisiin, on selvää, että tuloksista pääsevät nauttimaan myös kaikki harrasteurheilijat. Supershape-rinnesuksisarjan eMagnum on vuosikaudet ollut maailman myydyin rinnesuksimalli. Vapaalaskusuksi Kore puolestaan on puhuttanut ja vetänyt hiihtokansaa puoleensa kuin vastasatanut valkoinen puuterilumi konsanaan. Naisten silmiä hivelee edellä mainittujenkin lisäksi Joy-sarja, jonka karkkiakin kauniimman ulkonäön ei kuitenkaan pidä antaa hämätä, sillä suorituskyky on niissäkin huippuluokkaa. Headin tuotevalikoima kattaa niin laskettelun, lumilautailun, tenniksen, padelin kuin squashinkin kaikkine välineineen, varusteineen ja vaatteineen. Yrityksen omistukseen kuuluvat myös mm. sideyhtiö Tyrolia ja uintivälinepuolelta tutut Mares ja Zoggs.

Lisätiedot

Malli

167 cm, 170 cm, 177 cm, 184 cm

Pituus (cm)170177
Leveys kärki (mm)-133
Leveys keski (mm)-84
Leveys kanta (mm)-115
Kääntösäde (m)-15.7