Head super Joy 2023

Head super Joy on kevyt, ketterä ja hauska naisten rinnesuksi, jossa riittää runsaasti vakautta ja potkua aggressiiviselle laskijalle. Mikäli etsit vikkelää mutta kuitenkin suorituskykyistä rinnesuksea millä pärjää niin Suomen rinteissä kuin Alpeilla, niin tässä on sinulle erinomainen vaihtoehto.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): TP1025 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Head super Joy on kevyt, ketterä ja hauska naisten rinnesuksi, jossa riittää runsaasti vakautta ja potkua aggressiiviselle laskijalle. Mikäli etsit vikkelää mutta kuitenkin suorituskykyistä rinnesuksea millä pärjää niin Suomen rinteissä kuin Alpeilla, niin tässä on sinulle erinomainen vaihtoehto.

Suksi kätkee sisälleen kevyen Karuba puuytimen minkä ylä- ja alapuolella on hiilikuitulaminaatit. Tämä yhdistelmä antaa sukselle todella hyvän kiertojäykkyyden ja vakauden, tinkimättä eloisuudesta ja leikkisyydestä. Suksen keskiosasta löytyvä Graphene Strip tekee suksesta kimmoisan ja energisen.

super Joy suksi toimii ihanteellisesti hyvin hoidetussa rinteessä, nopeissa- ja keskipitkissä leikkaavissa käännöksissä.

Ominaisuudet
  • Sisältää siteet Joy 11 GW
  • Carbon Sandwich Cap Construction
  • KARUBA Light Weight Wood Core
  • Structured UHM C Base

Lisätiedot

Malli

153 cm, 158 cm, 163 cm

Brand

Head

HEAD Sport GmbH on johtava, maailmanlaajuinen talviurheilu- ja mailapelivälineiden sekä -vaatteiden valmistaja ja jakelija. Headin missiona on kehittää urheiluvälineitä, joiden avulla urheilijat, niin ammattilaiset kuin vapaa-ajan harrastajatkin, saavuttavat parhaan mahdollisen suorituskykynsä. Brändin pääkonttori sijaitsee Itävallan Kennelbachissa, missä 300 ihmistä tekee päivittäin parhaansa tuon tavoitteen saavuttamiseksi. Ilmailuinsinööri Howard Head perusti brändin Yhdysvalloissa vuonna 1950. Mies ihmetteli hiihtoreissullaan, miksi muovin ja metallin aikakaudella kaikki sukset tehtiin edelleen pelkästä puusta. Kahden vuoden kehitystyön tuloksena syntyi alumiini- ja muovi-laminoitu suksi, joka teki käännöksistä huomattavasti helpompia. 1960-luvulle päästäessä brändi oli valloittanut jo yli 50% markkinaosuuden Yhdysvalloissa. Brändi onkin ollut erittäin innovatiivinen syntyhetkiltään nykypäivään. Alumiinin jälkeen suksiin tuotiin lasikuitu. 1960-luvun lopulla tennismailat kokivat mullistuksen, kun sama merkki keksi tehdä alumiinirunkoisen tennismailan. Sittemmin brändi toi tuotteisiinsa titaniumin, grafiitin ja grafeenin. Kilpailuhenkisenä merkkinä HEAD on erittäin tuttu näky palkintopalleilla niin alppihiihdon maailmancupissa, olympialaisissa kuin MM-kisoissakin, keräten vuosittain huikean piste- ja mitalisaaliin. Suomalaisista brändin tallissa laskevat Samu Torsti ja Jesper Pohjolainen. Sama tahti on tenniksen ja padelin huipputurnauksissa. Esimerkiksi miesten tenniksen maailman sadan parhaan listalla on 25 Headin pelaajaa, mukana ykkösnimi Novak Djokovic ja Suomen Emil Ruusuvuori. Kun tuotteita kehitetään huippu-urheilijoiden tarpeisiin, on selvää, että tuloksista pääsevät nauttimaan myös kaikki harrasteurheilijat. Supershape-rinnesuksisarjan eMagnum on vuosikaudet ollut maailman myydyin rinnesuksimalli. Vapaalaskusuksi Kore puolestaan on puhuttanut ja vetänyt hiihtokansaa puoleensa kuin vastasatanut valkoinen puuterilumi konsanaan. Naisten silmiä hivelee edellä mainittujenkin lisäksi Joy-sarja, jonka karkkiakin kauniimman ulkonäön ei kuitenkaan pidä antaa hämätä, sillä suorituskyky on niissäkin huippuluokkaa. Headin tuotevalikoima kattaa niin laskettelun, lumilautailun, tenniksen, padelin kuin squashinkin kaikkine välineineen, varusteineen ja vaatteineen. Yrityksen omistukseen kuuluvat myös mm. sideyhtiö Tyrolia ja uintivälinepuolelta tutut Mares ja Zoggs.